Sundhed

Sundhed er for mig et spørgsmål om balance. Balance i livet. Arbejde og fritid. Kost og motion. Hele vores livsstil. Vores måde, at leve vores liv på, både mentalt og fysisk.

For mig er det lige så vigtigt, hvad du tænker om dig selv, og hvad du føler, som det du spiser. Derfor, bliver du hos mig mødt med anerkendelse og forståelse. Uanset hvad du nu kommer med af udfordringer. Der er ingen forbud i min tilgang til sundhed. Det er spørgsmålet om balance, der bærer min tilgang til det at være sund. Ikke for lidt og ikke for meget. Der skal være plads til det hele, og vi skal også leve:)
Jeg har prøvet ad flere omgange at være udfordret på både helbred og min overordnede sundhed. Jeg har en god portion erfaring i, hvor meget vi faktisk selv kan gøre, for at få det bedre. Tage kontrollen tilbage i vores liv. Det er enormt kraftfuldt at mærke hvor meget, vi er i stand til at ændre ved selv små justeringer.
På Facebooksiden smil til livet, Coaching og Massage kan du finde flere grupper med det overordnede tema Sundhed/Balance.
Du er velkommen til at anmode om medlemskab, og så tilføjer jeg dig hurtigst muligt. Gripperne er ment som støtte og opbakning samt erfaringsudveksling 🙏🏻
Lige nu er grupperne: meditation og mindfullness, hovedpinefri, vægttab, hærvejsmarch træning. Der kommer flere grupper hen ad vejen 🙏🏻
Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte mig.

 

%d bloggers like this: