Smil Til Livet, Audiokursus (Guided Visualisering)

Smil Til Livet, healende guidede visualiseringer

Nu kan du få fat i Smil Til Livets audiokursus med guidede visualiseringer. 

Jeg har samlet, det jeg ved om at smile til livet i e’en pakke. Jeg tager dig med på en udviklende og healende spirituel rejse rundt i sindets afkroge.

Bliv trygt guided til min stemme hjemme fra dig selv. Når som helst, du har lyst og hvor end det passer dig. De guidede visualiseringer, har elementer af både hypnose, meditation, buddhisme, traume- hjerte- og sjælshealing.

Du får 4 timers audio optagelser, der fungerer som en personlig udviklende rejse for dig. Vi kommer igennem en række dybe og transformerende temaer. Forvent at de potentielt trænger langt ind bag dit egos forsvar, sænker stressniveau, lindrer depression og heler samt forløser gamle sår og traumer.

Du skal have lyst til at arbejde med dig selv, og være åben for det, der måtte vise sig for dig i visualiseringen. At bruge visualisering fra et mentalt afslappet sted er meget kraftfuldt, og vi kan få indsigter og aha oplevelser, som vi ikke troede muligt. Audiooptagelserne i kurset er designet sådan, at du kan lytte til dem flere gange og få noget nyt ud af det hver gang. Optagelserne er dine, når kurset er betalt, og du får dem tilsendt på mail.

Igennem kurset kan du opleve at få en større og fornyet hjertevarm og tilgivende kontakt til dig selv og dine tanker om dig selv og dine nærmeste. Du kan opleve et lavere stressniveau med tilsvarende lavere puls og blodtryk. Du vil få kontakt til dit indre barn, som kan være en rørende og healende oplevelse

Jeg hører meget gerne respons fra dig, når du har lyttet hele programmet igennem. Hvad har kurset gjort specielt for dig? Det vil glæde mig, hvis jeg må bruge dit billede m navn og feedback på min hjemmeside, hvis du vælger at skrive din respons til mig. 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til kurset, som ikke er besvaret her.

Introfilm kommer her.

Få mere end 4 timers guidede visualiseringer med 9 forskellige temaer for kun: 1450,- (Mindre end 200,- pr. gang) (tema)

(Inkl. eksklusiv mulighed for telefonisk opfølgning på status, spørgsmål, udvikling og evt. udfordringer og følelsesmæssige blokeringer i forløbet, hvis dette ønskes.)

Bestil og køb audiokurset, Smil Til Livet herunder:

Bestilling & betalings info her:

Udfyld nedenstående og du bestiller samtidig audiokurset, Smil Til Livet. Beløb betales på mobile pay: 51185098 eller overføres til konto nr:

Når jeg registrerer din indbetaling, sender jeg kurset til dig på mail.

.

Smil Til Livet Dahlsvej 22 7442 Engesvang Danmark

Smiltillivetchristina@gmail.com
(+45) 51185098

%d bloggers like this: