Samtaler om døden

Når livet lakker mod enden, så…

tilbyder jeg nu samtaler om døden.

Døden er en naturlig forlængelse af livet, som de fleste af os nok har svært ved at tale om. Men hvis du snart skal dø, er det en god ide at få tænkt og talt dine ønsker igennem. Evt. med dine nærmeste til stede, så de kender dine holdninger. Det giver større ro til at kunne gå ind i den sidste fase af livet.

Jeg har arbejdet og forholdt mig til det, at jeg selv skal dø på et tidspunkt. Både i forbindelse med en kræftsygdom i 2009-2010. En hjerneblødning efter en skiulykke i 2016. Samt mit intensive arbejde på Nordlys (meditation, coaching, massage og beyond coaching gruppe) igennem de senere år. Min egen fornemmelse er at frygten for døden er væk.

Ved at forberede os på det, der skræmmer os, kan vi mindske frygten for noget forestående i vores liv.

Vi kan turde se på afslutningen, for at kunne leve fuldt og helt, mens vi stadig har muligheden. Hhar vi levet fuldt og helt er sandsynligheden større for at vi kan dø afklaret og i ro.

Jeg begynder nu at tilbyde samtaler om døden og din sidste vilje.

Der skal ikke komme et resultat ud af det, men det kan give anledning til, at du får taget nogle beslutninger eller du får reflekteret over, hvordan du ønsker din sidste tid skal forløbe. Der er ikke noget rigtigt og forkert, men der kan være en indsigt i at have overvejelserne om de forskellige muligheder, og som du ønsker, mens tid er.

Jeg hjælper dig til at få tænkt alle aspekter af en dødsproces ind og de efterfølgende ritualer. På denne måde efterlader du velovervejede og gennemtænkte instruktioner til dine nærmeste efterladte.

Hvis du har svært ved at komme ud af huset, kommer jeg gerne forbi hos dig privat. Det kan være godt at være i vante og trygge rammer, når snakken kan være svær. Forhåbentlig vil du efterfølgende føle dig mere afklaret og lettere om hjertet.

Så vi kan være så afklarede som muligt – Så vi kan leve så fuldt og helt som muligt – Så vi kan være så afklarede som muligt…

…Når den tid kommer

Sæt op til 2 timer af til denne samtale

Pris: 1500,-

Kærligst fra Christina

%d bloggers like this: