Om

Som sansende væsner har vi brug for kontakt til vores inderste essens, for at trives i en moderne verden.

 Når vi fanges ind i livets hamsterhjul, og kommer til at løbe lidt for hurtigt, glemmer vi ofte vores inderste ønsker, og at have en vision for vores liv. Hvis vi ignorer den essentielle del af os ligger depression, stress, angst og håbløshed ofte og lurer lige om hjørnet.

Jeg tilbyder overvejende behandlingsforløbene:

Vægttabsforløb:

Efter en hjerneblødning i 2016 kunne jeg ikke længere være så aktiv, som jeg plejede. Det resulterede i en vægtøgning på mere end 15 kg. Dem har jeg forsøgt at smide siden. Jeg har brugt mig selv som forsøgskanin, og har nu fundet en formel der virker! Det er uden at tælle kalorier eller veje sin mad. Jeg lærer dig at lytte til din krop, og hvad den har behov for. Kiloene vil begynde at smelte af. Det er ultimativ frihed og nydelse i hvert måltid. Jeg er selv godt på vej. Mine klienter har tabt ofte mellem 10 og 20 kg i et forløb. Det virker!! Et forløb er 5 gange fordelt over nogle måneder.
Lige nu har jeg Energikriserabat pris på 20% i alt 4.000,- ( Kun 800 kr pr gang) Du får adgang til min hjemmeside med gode råd og opskrifter. Jeg benytter mig af coaching og healende hypnose hver gang vi ses. Det kan sagtens foregå online, hvis der er for langt til Engesvang.

Gruppevægttabsforløb til November: læs mere her!

Søvnforløb

Sønnen er noget af det vigtigste vi har. I perioder har jeg selv haft svært ved at sove. Jeg har lært mig selv nogle teknikker og øvelser, der virker! Har du svært ved at få en god nattesøvn, kender du sikkert allerede alle søvnrådene, men der er mere vi kan gøre. Via hypnose og meditative teknikker kan jeg få dig til at slappe helt af, og langsomt give slip på stress og evn. traumer i din krop. Få søvnen og overskuddet tilbage i et søvnforløb. Et forløb er 5 gange fordelt over nogle måneder.
Lige nu har jeg Energikriserabat pris på 20% i alt 4.000,- ( Kun 800 kr pr gang) Jeg benytter mig af coaching og healende hypnose hver gang vi ses. Det kan sagtens foregå online, hvis der er for langt til Engesvang.

Depressionsforløb

Depression er det modsatte af at smile til livet, og det jeg har mindst personlig erfaring med. MEN jeg ved at der er noget at gøre. Der er altid noget at gøre! Jeg hjælper dig med, at finde tilbage til dig selv vh.a healende hypnose og dybt afslappende og restituerende kropsmassage og varmebehandlinger.
Lige nu har jeg rabat på 50% i alt 2.500,- (Kun 500 kr pr gang) Indtil jeg har gjort mig flere vigtige erfaringer med hvad der virker bedst.
Jeg benytter mig af coaching og healende hypnose kropsmassage og varme, hver gang vi ses.

Min mission er at få dig til at åbne øjnene og genkende din essens fra et vågent sted, der hvor livet er lettere, og hvor energien flyder frit. Jeg hjælper dig til at tage et skridt til siden i hamsterhjulet i en meningsfyldt retning for dig. Finde tilbage til dig selv.

Christina Didriksen
Uddannet Nordlys Mastercoach og massør samt hypnoterapeut fra Annelise Dahl.
Jeg har personlig erfaring med genoptræning efter hjerneblødning. Langvarigt kræftsygdomsforløb samt opvæksten med en alkoholisk far.
Jeg er mor til 2 efterhånden store drenge og gift med deres far Thomas.
%d bloggers like this: