Om

Som sansende væsner har vi brug for kontakt til vores inderste essens, for at trives i en moderne verden.

 Når vi fanges ind i livets hamsterhjul, og kommer til at løbe lidt for hurtigt, glemmer vi ofte vores inderste ønsker, og at have en vision for vores liv. Hvis vi ignorer den essentielle del af os ligger depression, stress, angst og håbløshed ofte og lurer lige om hjørnet.

Smiltillivetforløb:

Fokus er på dig, og hvad du har brug for at arbejde med. Jeg kan hjælpe med bl.a Vægttab, Stress, Angst og depression. Behandlingen inkluderer Coaching, samtale, selvudvikling, hypnose og massage ved behov.

Meditation og mindfullness og selvudviklingskurser

2 gange om året afholder jeg meditation, mindfullnesss og selvudviklingskurser. Skriv dig op til mit nyhedsbrev for yderligere detaljer næste gang der er opstart på et hold: (jeg lover ikke at spamme dig;) : http://eepurl.com/gTqe2n

Min mission er at få dig til at åbne øjnene og genkende din essens fra et vågent sted, der hvor livet er lettere, og hvor energien flyder frit. Jeg hjælper dig til at tage et skridt til siden i hamsterhjulet i en meningsfyldt retning for dig. En finden tilbage til dig selv.

Christinas biografi i korte træk!

Efter opvæksten med en alkoholisk far, der drak sig ihjel, En kræftsygdom da min yngste søn kun var 2 måneder gammel og en hjerneblødning efter et fald på ski, måtte jeg sadle om i livet for at kunne få mit liv til at hænge sammen. Jeg kunne ikke længere arbejde som grafiker og illustrator ved LEGO i Billund.

Den nye vej startede med en mastercoach uddannelse ved Nordlys i Silkeborg. Sidenhen er der fulgt en massage og hypnoterapeutuddannelse til. Pt er jeg ved at uddanne mig i klangmassage. Jeg er tilknyttet Nordlys i en udviklingsgruppe, hvor vi mødes fast 2 gange om året. Det er et solidt meditationsarbejde og fordybelse blandt andet i dødens processer, vi laver. Tanken bag er at vi er nødt til at forholde os til det, at vi skal dø på et tidspunkt, for at kunne leve fuldt, helt og frit, i taknemlighed og kærlighed, mens vi er her.

Jeg er dybt taknemlig over at være her, med alt det livet har at tilbyde, og de muligheder der er. På trods af et handikap efter hjerneblødningen i 2016.

Christina Didriksen
Uddannet Nordlys Mastercoach og massør samt hypnoterapeut fra Annelise Dahl.
Jeg har personlig erfaring med genoptræning efter hjerneblødning. Langvarigt kræftsygdomsforløb samt opvæksten med en alkoholisk far.
Jeg er mor til 2 efterhånden store drenge og gift med deres far Thomas.
%d bloggers like this: