Om

Lidt om mine tanker om coaching og massage

Hej!

Jeg hedder Christina Didriksen

Jeg er født i 1977 og selvom jeg stadig er forholdsvis ung, har jeg allerede været igennem flere store livskriser. Det er jeg bl.a ved at skrive en bog om, hvor jeg også tillader mig at komme med et bud på, hvordan vi kan leve uden fortrydelser og dø med sindsro. 

Hovedpunkter i mit liv:

Alt det triste

  1. Opvækst med alkoholisk far
  2. Kræftdiagnose med nyfødt barn i armene (2009)
  3. Hjerneblødning grundet styrt på ski(2016)

Alt det glædelige

  1. Gift med Thomas 
  2. Rasmus og Mikkel, vores 2 sønner 
  3. Taget en mastercoach- uddannelse og snart er færdig som massør 
  4. Vi bor i et lille hus i Engesvang 
  5. Jeg kan gå 
  6. Der er skøn natur i mit område, hvor jeg går mange ture
  7. Meditation har ændret min sindstilstand 

Det bruger jeg min tid på…

Når Danmark ellers er åbent, underviser jeg i et ugentligt meditationshold i byen, hvor jeg bor. Indimellem udfører jeg stadig lidt grafisk arbejde for nogen. Mest som vennetjenester. 2 gange om året er jeg på coaching efteruddannelse på Nordlys i Silkeborg.

Foredrag efter aftale, hvor jeg fortæller om mit liv, og hvordan jeg mener vi kan komme igennem livskriser. Hvordan vi kan leve for at kunne dø med sindsro. Foredraget tager udgangspunkt i bogen, som jeg er ved at skrive.

Zombiemusen Henry er en børnebog, som jeg har skrevet og selvudgivet på saxo. Inspirationen kom fra min yngste søn Mikkel. Bogen egner sig til børn, der lige har knækket læsekoden.

Jeg er også mor til 2 skønne og efterhånden store drenge. Dem bruger jeg tid på og så selvfølgelig Thomas min mand, som jeg har kendt siden 1993.

Læser spirituelle bøger og suger viden og inspiration til mig, så jeg i perioder får skrevet på min bog der har arbejdstitlen; Smil til livet- også i Modgang. Den handler om, hvordan jeg mener, at vi kan komme igennem livskriser, og hvordan vi kan dø uden fortrydelse og med sindsro.

Erfaring/uddannelse:

Nordlys massør

Jeg forventer at færdiggøre uddannelsen engang i 2021.

Nordlys Mastercoach

2019

I juni 2019 blev jeg færdig med den 1 årige Matercoach uddannelse på Nordlys i Silkeborg. Det var Phillip Neess, der underviste os. Han lærte os bl.a at meditere. Det har haft en livsændrende virkning på min mentale tilstand heriblandt stressniveau.

LEGO Grafisk designer & illustrator

2014 – 2018

Illustrerede til Licensprodukter til eksterne leverandørere. Udformning af style guides med beskrivelse af regler for brug af logo, print og farver. Samling af værktøjskasse med diverse print logoer og andet relevant for leverandørere.

Printdesigner, Name it

2007 – 2010

Udformning af diverse print, striber og mønstre til drengetøj.

Skal vi lære hinanden at kende?

%d bloggers like this: