Om

Hej!

Jeg hedder Christina Didriksen

Jeg er født i 1977 og selvom jeg stadig er forholdsvis ung, har jeg allerede været igennem flere store livskriser. Det er jeg bl.a ved at skrive en bog om, hvor jeg også tillader mig at komme med et bud på, hvordan vi kan leve og dø med sindsro. 

Hovedpunkter i mit liv:

Alle udfordringerne

  1. Opvækst med alkoholisk far
  2. Kræftdiagnose med nyfødt barn i armene (2009)
  3. Hjerneblødning grundet styrt på ski(2016)

Alt det glædelige

  1. Gift med Thomas
  2. Rasmus og Mikkel, vores 2 sønner
  3. Taget en mastercoach- uddannelse og snart er færdig som massør
  4. Vi bor i et lille hus i Engesvang
  5. Jeg kan gå igen
  6. Der er skøn natur i mit område, hvor jeg går mange ture
  7. Meditation har ændret min sindstilstand

Det bruger jeg min tid på…

Jeg underviser i et ugentligt meditationshold i byen, hvor jeg bor, og har hypnose og coachingklienter i min klinik. Indimellem udfører jeg stadig lidt grafisk arbejde for nogen. Mest som vennetjenester. 2 gange om året er jeg på coaching efteruddannelse på Nordlys i Silkeborg.

Foredrag efter aftale, hvor jeg fortæller om mit liv, og hvordan jeg mener vi kan komme igennem livskriser. Hvordan vi kan leve for at kunne dø med sindsro. Foredraget tager udgangspunkt i bogen, som jeg er ved at skrive.

Zombiemusen Henry er en børnebog, som jeg har skrevet og selvudgivet på saxo. Inspirationen kom fra min yngste søn Mikkel. Bogen egner sig til børn, der lige har knækket læsekoden.

Jeg er også mor til 2 skønne og efterhånden store drenge. Dem bruger jeg tid på og så selvfølgelig Thomas min mand, som jeg har kendt siden 1993.

Læser spirituelle bøger og suger viden og inspiration til mig, så jeg i perioder får skrevet på min bog, der har arbejdstitlen; Lev og dø med

Skriv dig op til mit nyhedsbrev her:

http://eepurl.com/gTqe2n

Erfaring/uddannelse:

Nordlys massør:

Jeg forventer at færdiggøre uddannelsen engang i marts 2022.

Hypnoterapeut 2021

Nordlys Mastercoach 2018

I juni 2019 blev jeg færdig med den 1 årige Matercoach uddannelse på Nordlys i Silkeborg. Det var Phillip Neess, der underviste os. Han lærte os bl.a at meditere. Det har haft en livsændrende virkning på min mentale tilstand heriblandt stressniveau.

LEGO Grafisk designer & illustrator

2014 – 2018

Illustrerede til Licensprodukter til eksterne leverandørere. Udformning af style guides med beskrivelse af regler for brug af logo, print og farver. Samling af værktøjskasse med diverse print logoer og andet relevant for leverandørere.

Skal vi lære hinanden at kende?

%d bloggers like this: