NAIL din eksamen (onlinekursus)

NAIL din Eksamen er et online Kursus mod Eksamensangst

Bliv fri for Eksamensangst!

Måske er du en af mange unge, der bekymrer sig over sin eksamen, prøver og andre præsentationer?
Går hovedet i sort og kommer ordene ikke ud af din mund?
Sveder du, snører halsen sig sammen, og hamrer hjertet i brystet på dig.. bare ved tanken om det?…

Ku du tænke dig at lære at gå til eksamen med ro i maven? Præsentere det du ved let og flydende, hvor du husker alt let og ubesværet?

Det kan du lære NU! Skal du med på:

Sådan NAILER du din eksamen onlinekursus til maj?…

Lær at få ro på kroppen og i hovedet inden eksamen, så du kan tale frit og flydende, samt let huske alt det du har lært gennem året….

Hvordan?

Ved hjælp af hypnose, meditation, Coaching og åndedrætsøvelser!

Hypnose er helt trygt og sikkert, og er ikke magi. Derimod arbejder vi direkte med vores underbevidsthed. (der hvor angsten kommer fra) Vi lærer vores underbevidsthed at slappe af i stressende situationer, så vi kan koncentrere os og let huske det vi har brug for.


Kom med på et kort effektivt kursus mod eksamensangst. Kurset varer 1 1/2 time a´ 3 hverdage som forløber over i alt 3 uger.
Vi mødes online på MESSENGER.
Du bliver tilføjet til gruppen på MESSENGER, når du har tilmeldt dig og betalt kurset.
Kurset bærer præg af hypnotiske visualiseringer´, hvor jeg laver 1 til 2 hypnoser hver gang, som jeg optager. Du får: løbende adgang til lydfilerne her på siden, som du kan lytte til, alt det du orker. Jo mere du lytter og træner din underbevidsthed, jo bedre resultat. Der vil også være meditative øvelser samt åndedrætsøvelser. Altsammen for størst mulig effekt:)

Der vil være rig mulighed for dialog om temaer, Sparring, deling og erfaringsudveksling, Når vi deler med hinanden, finder vi ud af, at vi ikke er alene om udfordringen. Der er andre., der har det præcist lige som dig.
Du vil opleve at være i en tryg og rolig atmosfære.
Kurset henvender sig både til dig der er ved at færdiggøre folkeskolen. En ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse. Angst er angst og derfor er alder ikke så vigtig.
Hypnose kan mest af alt betragtes som et afslappende hvil, hvor du stadig godt kan tænke på andre ting. Det vigtigste er, at du har tillid til mig, og vil lade dig føre af min stemme. Du vil være helt tryg, rolig og afslappet.

Jeg skal være med!


Gør noget ved din eksamensangst NU!!
Hvornår
: – Onsdag d. 11 maj 2022, – Onsdag d.18 maj 2022 – Onsdag d. 25 maj, kl .19.00-20.30 2022
Hvad: NAIL din Eksamen (Intensivt onlinekursus mod eksamensangst)
Hvor: Online på MESSENGER ( efter din betaling er modtaget bliver du tilføjet gruppen, hvor der vil være mulighed for support og sparring undervejs) Kurset bliver afholdt live i MESSENGER.
Pris: 2.500,-
Tilmelding: Tilmeld dig ved at skrive til mig på smiltillivetchristina@gmail.com eller bare for at høre nærmere eller har spørgsmål:)

Jeg skal være med!

%d bloggers like this: