Gratis guidede meditationer og lydfiler

Værsgo! Her er en gratis guided meditation til dig og en bøn af Frans af Assisi:

Meditation, sanserne

Rating: 5 out of 5.

Den smukke Frans af Assisi bøn

Rating: 5 out of 5.

Nederst på siden finder du en række lydfiler med guidede meditationer og visualiseringer🙏🏻

”Lær at smile til livet”


Vil du heale fortidens traumer, bekymringer, stress og lidelse? Vil du med på en dyb rejse ned i sindets dybere lag? Har du brug for inspiration til ny handling, som du kan gøre allerede i dag? Så er det nu, at du kan ta en ny retning i dit liv. Vil du gøre dig fri af vrede, smerte, usikkerhed, sorg, angst og præstationsangst. Mangler du den fulde accept af din aktuelle situation?


Hej!

Jeg hedder Christina Didriksen
Jeg har oplevet i en ung alder, at mit liv har taget flere store drejninger. Jeg har været ramt af flere store livskriser bl.a alvorlig sygdom (kræft), og ulykker (hjerneblødning efter styrt på ski) Siden da, har jeg fordybet mig i bl.a meditation, mindfullness og hypnose og mange flere ting om hvordan sindet fungerer.
. Jeg har taget en Master coachuddannelse og er snart færdig med en massøruddannelse fra Nordlys.dk i Silkeborg. Jeg skriver på en bog om, hvordan vi kommer igennem livskriser, og hvordan vi engang kan dø med sindsro. Jeg underviser lokalt på et meditationshold.

Jeg har samlet, alt det jeg ved om;

Meditation: Meditation er øvelsen i at stilne vores sind og skrue ned for tankestrømmen. Det kræver lidt øvelse, men øvelse gør som sagt mester. Du vil lytte til min guidning hele vejen, så det er elementer fra meditationen, som jeg har taget med videre til dig i coachingforløbet.

mindfullness: I mindfullness bruger vi vores opmærksomhed til lægge mærke til, hvad der sker i vores omgivelser og med os selv. Vi bringer vores sanser i spil, og øver os i at sanse alt på en gang.

Hypnose: Hypnose er en tilstand, som alle mennesker er i helt naturligt mindst 2 gange i døgnet. Når vi vågner, og når vi lægger os til at sove. Vi er også i let hypnose, hver gang vi gør noget på automatpilot. Som at køre på arbejde uden at tænke over, hvordan vi kopmmer derhen, eller når vi ligger på sofaen, og ser tv og måske småsover lidt indimellem.
Jeg fratager dig altså på ingen måde din frie vilje, men guider dig trygt og sikkert til et meget afslappet sted i din bevidsthed. Derfra har vi mulighed for at få nye indsigter og ændre gamle overbevisninger om, hvordan vores liv er.

Traume- og sjælshealing: Når vi kommer i en let hypnotisk tilstand, får vi mulighed for at gå uden om vores egos forsvar. På den måde kan vi så nye frø i vores underbividshed, der med tiden kan vokse sig store og smukke. Ændringer tager tid og øvelserne er designet sådan, at du kan lytte til dem flere gange og få noget nyt ud af det hver gang. Det vi ikke er bevidste om, kan vi ikke ændre. Med tiden bliver de nye frø en del af vores naturlige bevidshed.

Nu kan du få adgang til Smil til Livets eksklusive online visualiseringer og meditationer.

Rejsen går dybt ned i din underbevidshed og rydder op i gamle mønstre og healer potentielt gamle traumer, Du får samtidig et indblik i fremtiden, og øver dig i meditation. Altsammen hvis du har modet til den ændring og healing, du ved du må imødekomme. Så du kan leve frit, kærligt og med sindsro. Det virker, hvis du tillader det. Og du lærer at tillade det, med lidt øvelse.
Den eksklusive online coachinggruppe hedder ”Lær at smile til livet”

Smil Til Livets Eksklusive Online Visusliseringer og meditationer

Giv slip på vrede, nag, bitterhed og usikkerhed. Heal bekymringer og gamle følelsesmæssige traumer og blokeringer. Foløs gamle sorger og traumer. Giv slip på det der hæmmer dig lige nu. Se mulighederne i fremtiden. Opdag den retning´ eller ændring du skal ta´. – og smil til livet

I Smil Til Livets Eksklusive Online Lydfiler “Lær at smile til livet” får du lige nu:

  • mere end 4 timers lydoptagelser med guidede visualiseringer, der bl.a har elementer af mindfullness, meditation, hypnose, traume- og sjælshealing.
  • Lyt til optagelserne igen og igen. De er designet til, at du kan få noget nyt ud af dem, hver gang du lytter til dem. Download dem, så du altid har adgang til dem.
    Er du klar til at gøre det arbejde, der skal til?

Guidede Visualiseringer til dig:

Fil nr 01. Grounding

Fil nr. 02 Livs landskab

Fil nr. 03 Traumehealing

Fil nr. 04 Hjerteåndedræt

Fil nr. 05 Drømmelivet

Fil nr. 06 Den rene tavle

Fil nr. 07 Du hører til

Fil nr. 08 Sjælehealing

Fil nr. 09 Den magiske spejlhave

Fil nr. 10 Tilgivelsen

Meditationer:

Meditation; sanserne

Meditation; kærlighedsmeditation

Bøn; Frans af Assisi

Bøn; Sindsrobønnen

Book en coachingsamtale med mig: (Pris: 500,-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: