Foredrag

Foredrag: Lev og dø med sindsro

Hvordan kommer vi videre i livet efter svær sygdom?.. Efter flere store livskriser? Kan vi være lykkelige og tilfredse på trods af alt alligevel? Hvordan lever vi vores liv, så vi kan leve og dø uden fortrydelser og uden angst. Med sindsro. – Det er jeg ved at skrive en bog om, og tager i den forbindelse ud og holder foredrag om emnet.

Foredraget: Lev og dø med sindsro handler om livsvilje og livslyst, energi, gejst,…. om at acceptere nye livsomstændigheder, og om aldrig at give op. Hvordan vi lærer at leve med sindsro, så vi også kan dø med sindsro, når tiden oprinder.

Kan det lade sig gøre at vi lever på en måde, så vi kan dø med sindsro?

– Hvad er det du gør? 

For at være ærlig! Jeg vidste det ikke. Selvom jeg i en alder af 42 år, har taget min del af de store livsomvæltende kriser, så vidste jeg ikke, hvad det var jeg gjorde. Jeg besluttede mig for at finde ud af det, og som jeg hen ad vejen, har fundet ud af, at vi alle kan gøre.

Det kommer jeg med et bud på i foredraget Lev og dø med sindsro” hvor du får lov til at komme helt tæt på mig som menneske. Jeg gør en dyd ud af at fortælle nærværende og indlevende og ærligt om mit liv, og det er med den største respekt og ydmyghed, at jeg tillader mig at komme med et bud på, hvordan vi kommer igennem kriserne, når de kradser. Hvordan vi kan leve og dø med sindsro.

Kontakt mig for tilbud på foredraget.

Varighed: ca 75 minutter

Udpluk af respons på foredraget

Følg mig på Facebook: https://www.facebook.com/smiltillivetcoachingogmassage

%d bloggers like this: