Foredrag; Smil til Livet – også i modgang

Foredrag Smil Til Livet også i modgang

Hvordan kommer vi videre i livet efter svær sygdom?.. Efter flere store livskriser? Kan vi være lykkelige og tilfredse på trods af alt alligevel? Hvordan lever vi vores liv, så vi kan dø uden fortrydelser og uden angst?

foredraget “Smil til livet – også i modgang  handler om livsvilje og livslyst, energi, gejst,…. Og om at acceptere nye livsomstændigheder.

Hvordan kommer vi igennem en krise? Der er der flere, der har spurgt mig om:

– Hvad er det du gør? 

For at være ærlig! Jeg vidste det ikke. Selvom jeg i en alder af 42 år har taget min del af de store livsomvæltende kriser, så vidste jeg ikke, hvad det var jeg gjorde. Jeg besluttede mig for at finde ud af det, og som jeg har fundet ud af, at vi alle kan gøre.

Det kommer jeg med et bud på i foredraget “Smil Til Livet – også i modgang hvor du får lov til at komme helt tæt på mig som menneske. Jeg gør en dyd ud af at fortælle nærværende og indlevende og ærligt om mit liv og det er med den største respekt og ydmyghed, at jeg tillader mig at komme med et bud på, hvordan vi kommer igennem kriserne, når de kradser.

Varighed: ca 75 minutter

Udpluk af respons på foredraget

Følg mig på Facebook: https://www.facebook.com/smiltillivetcoachingogmassage

%d bloggers like this: