Foredrag

SMIL TIL LIVET – også i modgang

Hvordan kommer vi videre i livet efter svær sygdom?.. Efter flere store livskriser?

Kan vi være lykkelige og tilfredse på trods af alt alligevel?

Hvordan lever vi vores liv, så vi kan dø uden fortrydelser og uden angst?

foredraget “Smil til livet – også i modgang”  handler om livsvilje og livslyst, energi, gejst,…. Og om at acceptere nye livsomstændigheder.

Hvordan kommer vi igennem en krise?

Der er der flere, der har spurgt mig om:

– Hvad er det du gør? 

Og for at være ærlig! Jeg vidste det ikke.

Selvom jeg i en alder af 42 år har taget min del af de store livsomvæltende kriser, så vidste jeg ikke, hvad det var jeg gjorde. 

Jeg besluttede mig for at finde ud af det, og som jeg har fundet ud af, at vi alle kan gøre.

Jeg kommer med et bud på det i foredraget “Smil Til Livet – også i modgang” hvor du får lov til at komme helt tæt på mig som menneske.

Jeg gør en dyd ud af at fortælle nærværende og indlevende og ærligt om mit liv og det er med den største respekt og ydmyghed, at jeg tillader mig at komme med et bud på, hvordan vi kommer igennem kriserne, når de kradser.

Varighed: ca 1 time

Pris: 1500,-

IMG_1574

Udpluk af feedback jeg har fået på foredraget:

feb 19.

Der var stille i rummet, da Christina Didriksen i aftes fortalte om sit liv de seneste 10 år. Vi tænkte vel hver især, at det kan ikke passe, at eet menneske skal gå så meget igennem. Kræft i flere omgange, et problematisk forhold til sin far og senest en delvis lammelse efter en hjerneblødning p.g.a. en skiulykke. Men Christina har klaret det, og hun smiler stadig. Hun må være gjort af et særligt stof. Hun kan også noget særligt – hendes plakater til fordel for “Knæk Cancer” er både smukke og meningsfyldte. Vi glæder os til at se mere til hende.

Inger-Lise Formand Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling Ikast-Brande

———————————————————

okt 18

I efteråret havde vi glæden af Christinas foredrag, der var fuld af nerve og nærvær. Christina fortæller med en hjertelighed, der giver del i hendes verden og forbinder den med vores, der sidder og lytter. Hun er ærlig, autentisk og humoristisk, og så havde hun en fin struktur på foredraget samt en god åbenhed over for de spørgsmål, hun efterfølgende gav rum for. Christinas foredrag giver noget at gå hjem på.

Sognepræst Ditte Bruun Laursen

————————————————-

okt 18

1) Du fortæller om dit livs største og vanskeligste udfordringer på en meget meget ærlig, personlig og indlevende måde. Du formåede at fortælle på en så indlevende måde, at billeder og følelser blev dannet i hovedet. Der er ingen tvivl om, at du og din livshistorie gjorde indtryk på ALLE i salen, hvilket den larmende tavshed til sidst, var et bevis på – ingen havde ord, lige da du var færdig.

Du rørte noget i os…  Du rørte os med en meget barsk og personlig beretning, som har sat gang i tankerne hos mange, det er jeg ikke i tvivl om.

Den satte et almindeligt, forholdsvist uproblematisk liv i perspektiv. Du har oplevet livet fra sin mest barske og ubarmhjertige side, men har alligevel formået at holde livsglæden og gejsten i kog, det kræver sin quinde.

Noget af det, der gjorde mest indtryk på mig, er din vilje til at ville livet, ikke at give op, men søge efter de gode ting i livet – også når det er aller aller sværrest.

Der er blevet snakket en del om din beretning herude – i positiv forstand – fordi folk blev ramt / rørt af den.

Endelig vil vi endnu en gang, Christina, gerne takke dig og rose dig for at turde fortælle din meget personlige beretning. Du lader andre komme tæt på, det er modigt.

Det var en rigtig god oplevelse at høre dit foredrag og mærke din vilje til livet. Du lærte os alle noget den aften – nemlig at “Smile til livet – også når det giver dig tæsk”

På vegne af Isenvad og Omegns Borgerforening

Iben Bartnik Eskildsen

———————————————–

%d bloggers like this: