Coaching & Massage

LOGO-Nordlys-2015-kvadrat-200x200px

Min coachingvirksomhed hedder Smil Til Livet, men jeg mener bestemt ikke, at vi skal gå rundt at smile hele tiden.

Vi skal derimod tillade og erkende for os selv, hvordan vi virkelig har det. Helst lige i situationen, så de svære stunder ikke kommer til at sidde og gnave i vores indre i årevis.

“Kun ved at græde når vi er kede af det, og råbe når vi er vrede, kan vi få renset systemet og dermed smile til livet alle de andre dage af vores liv.” 

Coaching:

“Lad os få det bedste ud af de muligheder vi har i livet”

Nogen gange kan det føles som om, at livet vælter os omkuld. Det har jeg prøvet på egen krop flere gange. Det kommer vi alle ud for på et tidspunkt i vores liv. 

Vi bruger forskellige strategier til at håndtere livskriser og stress. Nogen gange er vores reaktion ikke hensigtsmæssig, men vi håndterer det, så godt vi kan, gør vores bedste og prøver at komme videre.

Ofte vil der være et behov for at få bearbejdet krisen efterfølgende. Derfor kan det være en god ide, at tale med en du har tillid til. Det har en stor helende kraft at tale med en, hvor du tør dele de svære og nogen gange “forbudte” tanker. Samtalen kører ikke af sporet, men bliver ved med at være på dig.

Du føler måske ikke, at du har stået i en livskrise endnu, men der er noget, der ikke helt føles rigtigt for dig. Du vil sikkert have gavn af en god coach.

Vi skal lære at navigere i livet og leve det på bedste vis med alle dets op og nedture.

Jeg hedder Christina og er født i 1977. Jeg har været igennem flere store livsomvæltende kriser bl.a kræftsygdom m et spædbarn på armen og en hjerneblødning ifb et styrt på ski (trods hjelmen var på) Jeg er uddannet Mastercoach fra Nordlys i Silkeborg

Betragt mig som en sparringspartner, der kan hjælpe dig med at se dine muligheder / potentialer og få større indsigt i dig selv.

Jeg bruger i høj grad min empati og mit nærvær i min coaching af dig. Så du kan føle dig tryg i en session.

Skal jeg hjælpe dig med at acceptere din situation. Give dig modet til nye beslutninger i dit liv, se nye muligheder eller løsne op for stress, angst eller vrede? Skriv til mig på smiltillivetchristina@gmail.com og fortæl mig lidt om, hvad du gerne vil have ud af en coaching hos mig. Disse tider foregår det kun online via MESSENGER. 

Varighed ca: 1 1/ 2 time

Pris 500,- 

Guided Visualisering 

Du kommer op på min massagebriks og bliver svøbt i et lunt tæppe. Jeg guider dig ned i et afslappet sted i din underbevidsthed og sammen tager vi på en smuk og healende rejse. Der går en lille snak forud på ca 15 minutter, så jeg ved lidt om hvad rejsen skal handle om.

Behandlingen har elementer af bl.a meditation og traumehealing

varighed ca. 50 minutter, Pris: 400,-

( 1/2 pris i april og maj 2021)

Massage:

Jeg er igang med en massageuddannelse på Nordlys i Silkeborg. De er kendte for deres massageform, og Anne og Phillip  Neess var sikre på, at de kunne lære mig at massere, selvom jeg har en halvsidig lammelse efter en hjerneblødning. Jeg er selv positiv overrasket over hvor godt, det faktisk går. Jeg har lært at massage ikke bare er massage, men det handler for mig meget om intentionen og nærværet, som jeg ligger i hvert eneste strøg.

Helkropsmassage:

ca 80 min fuld kropsmassage. på massagebriks i mit massagerum.
Sammen finder vi ud af hvad dit behov er, og om der skal være et specielt fokus i massagen. Vi starter med 10 minutters forsamtale første gang du kommer. På den måde finder vi ud af hvad du har behov for.
Jeg gør meget ud af, at der er noget til dine sanser, så du kan slappe af og tage imod massagen. Jeg forsøger at være mindfull i hvert eneste massagestrøg og taler derfor ikke unødigt.
Jeg glæder mig til at møde dig.

Varighed: 1 1/ 2 time

Pris 500,- 

Coaching incl. Massage:

Vi starter med ca 30- 45 minutters coaching. Fulgt op at ca 75 minutters massage.
I coachingen finder vi sammen finder vi ud af hvad dit behov er, og jeg finder ud af, om der skal være et specielt fokus i massagen. Vi kan også nå at runde dybere problemstillinger i dit liv.
Jeg gør meget ud af, at der er noget til dine sanser, så du kan slappe af og tage imod massagen. Jeg forsøger at være mindfull i hvert eneste massagestrøg og taler derfor ikke unødigt.
Jeg glæder mig til at møde dig.

Varighed: 2 timer

Pris 600,- 

Antistress og Afspændingsmassage:

Hvis du har behov for at genskabe kontakten til din krop og brug for at komme helt ned i gear er dette en god massage til dig.

Massagen består af lange blide strøg, der har en samlende virkning på krop og sind. Jeg kommer omkring hele kroppen, Forside, bagside, hænder, fødder, ansigt og hovedbund.

eg gør meget ud af, at der er noget til dine sanser, så du kan slappe af og tage imod massagen.

Jeg forsøger at være mindfull i hvert eneste massagestrøg og taler derfor ikke unødigt.
Jeg glæder mig til at møde dig.

Varighed: 1 1/2 time

Pris 500,- 

Skriv til mig på smiltillivetchristina@gmail.com hvis du kunne tænke dig at bestille tid til en massage eller på tlf: 51 18 50 98.

Jeg har tider på adressen Dahlsvej 22, 7442 Engesvang.

Mastercoach Christina Didriksen

Er du interesseret i at jeg skal hjælpe dig, så kontakt mig på mail.

Er du klar til at lave den ændring i dit liv, som du ved, at du har behov for, så vil jeg med glæde hjælpe dig

Kontakt mig på denne mailadresse:

smiltillivetchristina@gmail.com

%d bloggers like this: