Lær at meditere

På Facebook under min side er Facebookgruppen “smil til livet, meditation og mindfullness”

https://www.facebook.com/groups/1105625799795546/

Jeg vil fremover begynde at guide live meditationer. De vil være tilgængelige i gruppen efterfølgende.

Når vi mediterer regelmæssigt vil vi bl.a kunne opleve: mindre stress, mere ro, bedre nattesøvn, lavere blodtryk og puls. Mere opmærksomhed på hvordan vi har det, og hvad der sker i vores omgivelser. Det koster ikke noget, at være med i gruppen. Du er meget velkommen.

Meditation kan øge vores generelle velbefindende

Sov godt!! Mine bedste råd til at sove godt!

Mange har svært ved at sove. Måske er du en af dem? 

Alle de gange jeg har været i kontakt med sundhedsvæsnet ifb. med kræftsygdommen og hjerneblødningen, er jeg altid blevet spurgt om, hvordan jeg sov om natten. Jeg har altid formået at kunne sove.

Om vi kan sove om natten, siger noget om vores mentale og kropslige stressniveau. Det siger også noget om vores vaner. 

Mine vaner til en god nattesøvn, vil jeg komme med et bud på i det følgende afsnit:

 1. Ingen alkohol (alkohol har en umiddelbar afslappende virkning, men min erfaring siger mig, at søvnen bliver mere urolig og afbrudt ved indtagelse heraf)
 2. Ingen kaffe eller koffeinholdige drikkevarer efter kl 18.00 ( koffein er lang tid om at nedbrydes i kroppen og vil forstyrre din nattesøvn, hvis det indtages for sent)
 3. Ingen skærm efter 20.00 (tlf, iPad, TV eller andet) det elektriske lys virker forstyrrende på hjernens naturlige døgnrytme. Læs en papirbog eller lyt til rolig musik.
 4. Kom ud i den friske luft hver dag og bevæg dig. Det fremmer en naturlig træthed, og er med til at du får en mængde naturlig dagslys ind, som styrker din døgnrytme.
 5. Mediter (sænk dit stressniveau. Sådan som vi har det i løbet af dagen vil afspejler sig i din nattesøvn)
 6. Hav flere mindfull øjeblikke i løbet af dagen (læg mærke til de små og store ting du er omgivet af)
 7. Træk vejret dybt ned i maven flere gange om dagen. Start bevægelsen ved navlen. Ånd ind gennem næsen. Spil maven ud og fyld lungerne med luft nedefra. Som en bølge kan du følge bevægelsen op i brystkassen. Fyld dine lunger helt op. Giv slip og ånd ud gennem munden uden anstrengelse. Du kan også lave denne øvelse lige inden sengetid. Lav mindst 30 gentagelser.
 8. Tag et magnesium tilskud en time før sengetid. Det har en muskelafslsppende virkning, modvirker kramper og hjælper til en rolig nattesøvn.
 9. Sørg for, at der er helt mørkt i dit soveværelse (sov evt. med øjenmaske hvis der er forstyrrende elektrisk lys) Mørket hjælper hjernen til at forstå at det er nat.
 10. Når du lægger dig på puden, så tænk på intentionen om, at nu vil du sove godt og trygt hele natten.
 11. Tæl langsomt ned fra 100( tænkes, ikke siges højt)
 12. Hvis du får tanker om noget, du skal huske, så skriv det ned. Du kan have en blok ved siden af sengen.
 13. Husk Det er ok at give slip på tankerne. De kan godt vente til i morgen.
 14. Gå i seng i ordentlig tid. Hvis vi bliver overtrætte er det sværere at overgive sig til søvnen.
 15. Vær opmærksom på om du er ramt af stress eller depression og kontakt evt. læge.

Sov godt 🙂

Hjerte-Heling

En guided visualisering

Det er en behandling, som jeg selv har fundet på ved at tage lidt hist og pist, som jeg har lært;) du kommer op på min massagebriks og bliver svøbt i et blødt tæppe. Du bliver guidet ned i et roligt meditativt/hypnotisk stadie… sindstilstand.
Vi besøger fortiden og får besøg fra fremtiden. De fleste af dem, der har prøvet det, har været glade for det🙏🏻 og det virker som noget, der har stor indvirkning på folk 🙏🏻 ku du ha lyst til at prøve behandlingen, når jeg igen må åbne op, så skriv besked og vi finder ud af et tidspunkt. Varighed ca 45 minutter 🙏🏻

Opstartspris på kun 200,- da jeg gerne vil øve mig og have en lille snak bagefter om hvordan det føltes og hvordan du har det🙂