Smuk og rørende anmeldelse

Jeg har modtaget denne smukke og rørende anmeldelse fra en klient, der ønsker at være anonym.

Anmeldelsen fortæller om, at det ikke “kun” er 1 bestemt ting, vi arbejder med i et forløb, men vi kommer omkring hele mennesket, og de eventuelle forhindringer, blokeringer og traumer der står i vejen, for at du kan leve det liv, du drømmer om.

xxx

Jeg kontaktede Christina angående et forløb med at tabe mig lidt. Da vi indledningsvis snakkede lidt om løst og fast, faldt snakken på hvordan jeg havde det efter min mands dødsfald for ca 1 år siden. 

Jeg fortalte om hvor svært det var at leve et liv uden en partner/ livsledsager. Om alle de situationer og beslutninger, som skal klares alene. Om at gå alene i byen osv. osv 

men jeg kunne så også fortælle om min store dårlige samvittighed. Over at jeg får lov til at leve og han ikke gør. Over alle de ting jeg kan gøre og opleve, som han ikke kan. Min mand forligede sig aldrig med at han skulle dø. Han ønskede så meget at kunne leve livet. Jeg står op med mavepine og kvalme næsten hver dag, pga min dårlige samvittighed. Jeg har gået til psykolog, og vi kunne sagtens tale om det og om at det jo aldrig kunne være min skyld. Eller noget jeg skulle bebrejde mig selv for. Men den dårlige samvittighed kom altid snigende tilbage. 

At leve med en stor sorg og et stort savn er 1 ting, og dårlig samvittighed oveni er virkelig plagsomt. 

Christina foreslog om vi ikke skulle lave hypnose på det. Og jeg var bare klar. 

Efter behandlingen var jeg træt og sov en lang miggagssøvn, hvilket jeg ellers aldrig gør. 

Om aftenen gik jeg på kirkegården og tog en lang snak med min mand. 

Næste morgen var min dårlige samvittighed, mavepine og kvalme væk. Og det har det været lige siden. 

Mit liv er blevet så meget lettere, selv om jeg stadig savner. Jeg kan mærke at jeg er i et helt anderledes sorg forløb nu. Det her kan jeg håndtere og leve med. 

Så 1000 tak til Christina. Jeg føler hun har givet mig lysten til at leve videre alene.

De væltende dominobrikker

De væltende dominobrikker, der udgør livets flow.

Måske kender du de billeder af væltende donminobrikker, der indimellem er på TV eller sociale medier. De er omhyggeligt placeret efter hinanden i et stort forgrenet og smukt mønster? Brikkerne kan nå meget langt ud i mange små afkroge og spor.

Den anden dag, da jeg iforbindelse med min massøreksamen, var ved at lave en form for status over, hvad der er sket for mig, siden jeg var på det første massagekursus, fik jeg et billede i hovedet af de her væltende dominobrikker.

På samme måde som os, ændrer de indimellem kurs og fører helt nye veje hen… veje som vi ikke kan forudse.

Når vi gør noget andet end det vi plejer, bliver vi taget i helt nye retninger. Hvis vi omvendt, gør som vi altid har gjort, forbliver vores verden den samme.

De væltende dominobrikker kommer til at udgøre livets flow!

Vi behøver faktisk ikke vide hvorfor vi gør noget! bare vi er drevet af nysgerrighed og lyst, for et skridt i en ny retning vil altid føre nye ting og veje med sig. Vi begynder at gå på et andet spor.

Da jeg sad der og granskede, hvad det kursus havde ført med sig, gik det op for mig….

Jeg ville ikke ha taget en uddannelse som hypnoterapeut, som har gjort at jeg i foråret er startet som selvstændig, hvis ikke jeg havde taget det første massagekursus!

Og jeg var ikke engang klar over at det forholdt sig sådan, før jeg besluttede mig for at se på rækken af de dominobrikker, der er væltet siden, og hvad det har ført med sig.

Hvad kan vi lære af det? Hvis vi står i en situation vi gerne vil ændre, må vi gøre noget anderledes end det vi plejer. Der er altid en vej at gå. Vi må finde tilliden til at de valg vi træffer, er de rigtige. Hen ad vejen giver det mening, når og hvis vi tør at lave en status over de væltede dominobrikker, og hvor det har ført os hen!

De væltende dominobrikker, der udgør livets flow.

Nail din Eksamen

Kursus mod Eksamensangst

Bliv fri for Eksamensangst!

Bekymrer du dig over eksamen, prøver og andre præsentationer?
Går hovedet i sort og kommer ordene ikke ud af din mund?
Sveder du, snører halsen sig sammen, og hamrer hjertet i brystet på dig.. bare ved tanken om det?…

Det kan du blive fri for NU! Skal du med på?

Sådan NAILER du din eksamen onlinekursus til maj…

Lær at få ro på kroppen og i hovedet inden eksamen, så du kan tale frit og flydende, samt let huske alt det du har lært gennem året…. Hvordan? Ved hjælp af hypnose!

Hypnose er helt trygt og sikkert, og er ikke magi. Derimod arbejder vi direkte med vores underbevidsthed. (der hvor angsten kommer fra) Vi lærer vores underbevidsthed at slappe af i stressende og pressede situationer.


Kom med på et kort effektivt kursus mod eksamensangst. Kurset varer 2 timer a´ 3 hverdage som forløber over i alt 3 uger.
Vi mødes online på MESSENGER, og du kommer med i en lukket facebookgruppe.
Du bliver tilføjet til gruppen både på MESSENGER og i facebookgruppen, når du har tilmeldt dig og betalt kurset.
Kurset bærer præg af hypnotiske visualiseringer´, hvor jeg laver 1 til 2 hypnoser hver gang, som jeg optager. Du får: løbende adgang til lydfilerne her på siden, som du kan lytte til, alt det du orker. Jo mere du lytter og træner din underbevidsthed, jo bedre resultat.

Der vil være rig mulighed for dialog om temaer, Sparring, deling og erfaringsudveksling, Når vi deler med hinanden, finder vi ud af, at vi ikke er alene om udfordringen.
Du vil opleve at være i en tryg og rolig atmosfære.
Kurset henvender sig både til dig, der er ved at færdiggøre folkeskolen. En ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse. Angst er angst og derfor er alder ikke så vigtig.
Hypnose kan mest af alt betragtes som et afslappende hvil, hvor du stadig godt kan tænke på andre ting. Det vigtigste er, at du har tillid til mig, og vil lade dig føre af min stemme. Du vil være helt tryg, rolig og afslappet.
Gør noget ved din eksamensangst NU!!
Hvornår: Onsdag d. 11 maj, Onsdag d.18 maj Onsdag d. 25 maj, kl .19.00-21.00
Hvad: Intensivt onlinekursus mod eksamensangst. Nail din eksamen!
Hvor: Online på MESSENGER ( efter din betaling er modtaget bliver du tilføjet en lukket Facebook gruppe, hvor der vil være mulighed for support og sparring undervejs) Kurset bliver afholdt live i MESSENGER
Pris: 1.500,-
Tilmelding: Tilmeld dig ved at skrive til mig på smiltillivetchristina@gmail.com eller bare for at høre nærmere:)

Hypnosedage til 1/2 pris

Testpersoner søges!!

Jeg har været på kursus i en særlig speciel blid og skånsom hypnose-terapiform.

Det vil jeg gerne ha indøvet!

Derfor har du nu mulighed for hypnoseterapi til 1/2 pris!
Behandlingen virker lige så godt som den plejer. Og det er helt trygt og sikkert, og kan mest betragtes som et afslappende hvil. Terapien er særlig velegnet ved smerter, forskellige angstformer og fobier.

Kommenter opslaget, hvis du vil høre mere om du er i målgruppen for behandling, og om jeg tror, det er noget for dig. Jeg kontakter dig via Messenger!

Kommenter gerne med dato og klokkeslet du er interesseret i. Tiden er først din, når vi har aftalt det nærmere.
Hypnosedag: Onsdag d. 30/3 (1/2 pris!)
På følgende ledige tider:
kl. 8.00
kl.10.00
kl.12.00
Kl. 14.00
Hypnosedag: Onsdag d. 13/4 (1/2 pris)
På følgende ledige tider:
Kl. 8.00
Kl. 10.00
Kl 12.00
Kl. 14.00

Prisen på en tid de 2 dage er kun: 600,-
Jeg ser frem til at høre fra dig🙏🏻
Venligst fra Christina

Slip af med din eksamensangst ! 

Får du en klump i halsen, når du skal sige noget højt foran andre? Når du skal præsentere det, du ved i en fremlæggelse eller eksamenssituation? Lukker hukommelsen ned, og kan du ikke finde ordene? Så lider du sandsynligvis af eksamensangst. 

Det er helt normalt at være spændt og kunne mærke den boblende fornemmelse i kroppen men det er ikke meningen, at vi skal blive fyldt med angst og skræk, hvor vores system nærmest lukker ned…

Der er godt nyt!! Du kan gøre noget for at slippe af med din eksamensangst!

– også helt uden nogen former for angstdæmpende medicin. Hypnose er meget effektiv behandling. Da vi arbejder direkte med vores underbevidshed er det muligt at lave adfærdsmæssige ændringer? 

Jeg vil anbefale dig at du kommer hos mig mindst 3 gange, hvor du får en lydfil med hjem hver gang, som du skal lytte til, så meget du orker imellem behandlingerne. På den måde får du trænet dig i at slippe angsten og forberedt dig på den forestående eksamen bedst muligt !

Jeg vil glæde mig til at møde og hjælpe dig:)

Link her til online booking

Børnemindfullness og meditation

Lad dit barn få redskaberne til at få mere ro, glæde og mod. Større gejst og motivation og blive bedre til at sove, falde i søvn og være alene med mindfullness og meditation samt hjælp fra forskellige guidede lydfiler, som kan bruges til at falde i søvn på og bare bruge, når der er brug for lidt ekstra hjælp i hverdagen.

Du kan tilmelde dit barn til et personligt forløb hos mig HER eller du kan tilmelde dig de små korte sessioner jeg afholder i grupper på eftermiddage. Du kan finde datoer og information på facebooksiden under begivenheder.

Børnemindfullness og meditation er et godt sted at starte hvis dit barn er plaget af uro og angst.

Slip for hovedpine og få smilet tilbage

Tilbud i februar og marts 2022! Slip for hovedpine og få smilet tilbage!

Nakke, hovedbund, ansigt og halsmassage af en times varighed inklusiv for og eftersamtale om bl.a vaner, livsstil, stress samt mine anbefalinger til kosttilskud og øvelser, så du kan slippe af med din hovedpine og få smilet tilbage.

Dyb afspændende og løsnende massage, hvor områder der typisk giver hovedpine masseres.

Skriv på smiltillivetchristina@gmail.com eller Book HER!

Pris m. rabat 450,- / Varighed: 60 minutter

Forandringsforløb🙏🏻

Nyhed!
Jeg har justeret i mine ydelser og vil fremover hovedsageligt tilbyde længere Forandringsforløb med 5 behandlinger af Max. 2 timers varighed fordelt over ca. 2 måneder.

Jeg tilbyder forløb, da jeg oplever, at der ofte, skal flere gange til, for at nå i dybden, med dine udfordringer. Er du klar til at gøre noget ved det nu?

Forandringsforløb er til dig, der er klar til handling. Dig der vil smile til livet, med alt hvad det indebærer.

Vil du ha…
Mindre; Stress, Smerter & Angst?
Mere; Taknemlighed, Balance & Nærvær?
Bedre; Søvn, Relationer & Flow?
Større; Medfølelse, Ro & Glæde

Så ku et forandringsforløb sikkert være noget for dig. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg tror, jeg kan hjælpe lige præcis dig.
Forandringsforløbet er inklusiv 5 behandlingsmøder, hvor der er afsat 2 timer. Behandlingerne vil være fordelt over ca 2 måneder. Jeg vil benytte mig af hele min værktøjskasse, når du kommer: Coaching, Hypnose & Massage. Jeg har gode erfaringer med at behandle; Stress, Overvægt, Angst, Depression og manglende Søvn.

Jeg vil være tilgængelig på MESSENGER mellem behandlinger
Pris i alt= 5000,-
Kærligst Christina