Hva’ nu?

Nogen gange tager livet en drejning, som vi ikke ku ha forudset.
En drejning så voldsom, at vi ikke længere kan se vejen foran os. Vejen der før var belagt med ensrettede solide mursten, er nu forvandlet til en mudret sti, tilgroet med forhindringer. Nu er livet ikke længere en 3 sporet motorvej, hvor det ofte går lidt for stærkt, men er blevet til en kringlet sti, hvor det både går op og ned, frem og tilbage. Hvis vi er heldige, og tør se os selv i øjnene, opdager vi måske efter noget tid, at denne rejse er smuk, og giver mening i sig selv. Vi finder ud af, at det ikke er så farligt at blive kastet ud på dybt vand. Vi kan godt svømme, og svømme godt. Spørgsmålet bliver så, om vi svømmer i land, så hurtigt vi kan, eller om vi tør drive med strømmen for en tid. Måske kan vi mærke, hvornår det rette tidspunkt er til at gå i land igen. Det at drive med strømmen for en stund vil for mange være angstprovokerende. Vi har aldrig prøvet før ikke at have en plan, men det kan blive en ny måde at leve vores liv på. Hvis vi tillader en tid med uvished og åbenhed over for nye muligheder, dukker de også op. Vi skal være villige til at gribe dem, og stadig være åbne omkring, at det ikke bliver forbundet med et mål i livet. Sandheden er, at der ikke er noget mål med vores liv. Livets vej er ikke fikseret og mejslet i sten. Det troede vi bare.., Uddannelse, gift, hus, bil og børn. Dø lykkelige i vores seng af alderdom. Helst i den ovennævnte rækkefølge.

Sådan fungerer livet sjældent. Det var noget, vi bildte os selv ind. Vi må holde os åbne og nysgerrig på, hvad vej strømmen fører os. Hvis vi er alt for ensrettede i vores vej, opdager vi sandsynligvis ikke de muligheder, der viser sig for os.
Sporskifte tager tid. Det er ikke et QuickFix, men noget vi bruger livet på at lære.

Øvelse gør mester…;)

Jeg blev fristet af at købe denne jumbobog, da jeg handlede ind tidligere i dag. Du tænker måske at jeg købte den til Mikkel på 12?… næh nej, det er såmænnd til mig selv😃

Den sidste tid, har jeg læst en del seriøse bøger, og da jeg så denne her, kunne jeg ikke stå for at læse noget, der var ren underholdning;)

Der er mange minder i sådan en jumbobog for mig. De blev læst flittigt, da jeg var barn, og det var pga. dem, at jeg lærte at tegne.

Jeg spurgte min mor om jeg måtte tegne på væggen i mit værelse, da jeg var 13? Jeg ville tegne forsiderne på jumbobøgerne;) Det fik jeg lov til, og jeg brugte timevis på at stå at kopiere forsiderne.

Jeg farvelagde dem med akvarelfarver. Det var på alle måder meget omstændigt, men det var sjovt og timerne forsvandt hurtigt, når jeg sank ind i den koncentration, som det krævede af mig.

Jeg skulle selvfølgelig lige prøve om jeg stadig ku kopiere en forside. Det blev dog kun til Anders And i en lille 5 minutters skitse. Jeg er rusten, da jeg langtfra tegner hver uge, men man kan da se hvem det er,)

Husk….

Øvelse gør mester og det gælder i alle livets områder🙏🏻

Den bedste udgave af os selv?

Den bedste udgave af os selv…? Det begreb er jeg stødt på nogle gange. Jeg må indrømme at hårene i nakken, stritter lidt på mig, når jeg hører det, for hvad menes der med det?

Hvis der menes, at vi kan performe mere, hurtigere, bedre… Ha´ det “rigtige” job. Tjene styrtende med penge. Være slank og lækker uden at kunne vise begyndende rynker eller gråt hår frem. Ha´ alle de nye gadgets. Nåh ja og huske at være tjekket og en stjerne på de sociale medier? så Bliver det et nej tak herfra! Pyhha, de krav kan da tage pusten fra enhver! Så bliver jeg som Christina, 3 år og tænker “Det gider jeg ikke” Det er komplet umuligt at leve op til. Vi bliver nødt til at stille nye mål og forventninger for, hvad der er den bedste udgave af os, ellers er det meget nemt at blive skuffet over os selv, og stresset over ikke at kunne mere end det vi kan. Så kommer vi hurtigt til at føle, at vi ikke er gode nok, som vi er.

Den bedste udgave af mig er når jeg:

  • Husker mig selv, og mine behov.
  • Trækker stikket til verden (iPhone) og husker at trække vejret dybt og roligt.
  • Kommer ud i naturen at gå.
  • Husker at meditere og samtidig sænker mit stressniveau.
  • Spiser sundt og varieret.
  • Tillader mig selv at falde i´ engang imellem.
  • Giver slip på hvad andre forventer af mig.
  • Gør det rigtige for mig og min familie.

Hvornår er du den bedste udgave af dig?

Healing efter hjerneblødning

Det nytter at blive ved med at prøve.

Jeg har overvejet, om jeg skulle dele denne video med jer, som Thomas tog af mig på en gåtur i går.

Selvom filmen går lidt tæt på, synes jeg det er vigtigt også at dele det, når det føles lidt sårbart.

Jeg har længe haft en drøm om, at træne mig op til at kunne flytte mine ben hurtigt og sikkert nok til at kunne løbe igen.. bare en lille smule;) Det har ikke rigtig kunnet lade sig gøre, og jeg har tænkt, at der var meget langt igen. Jeg har øvet mig på en lille gåtur rundt i byen, og kun når jeg har været helt sikker på, at ingen så mig. (Fordi jeg følte mig som en kegle, når jeg forsøgte)

Men de sidste 14 dage har det pludselig føltes mere sikkert, og jeg er begyndt at kunne tage flere løbeskridt, inden jeg må ha en pause. Thomas filmede mig og jeg blev selv overrasket over, at det ikke ser værre ud;) Derfor får i lov at kigge med!

Hvad gør jeg for at få forbedringer?

Jeg går ofte, og afprøver muligheder for løb.

Jeg faster, 3,4 og 5 dage ad gangen.

Jeg laver yogiske åndedrætsøvelser.

Jeg sørger for at spise en del omega 3 olie.

Det nytter at blive ved med at prøve forskellige ting af.

Jeg fik at vide, at efter 1 år ville der ikke rigtigt ske flere forbedringer!!

Det passer ikke🙏🏻

Sign up for our mailing list to keep in touch: http://eepurl.com/gTqe2n

Dø med sindsro

Hvordan lever vi vores liv, så vi engang kan dø med sindsro og hvordan kommer vi igennem livskriserne når de rammer os?
Det er jeg ved at skrive en bog om. Arbejdstitlen hedder “smil til livet-også i modgang. -sådan dør vi med sindsro – sådan kommer vi igennem livskriserne, når de rammer os.
Det er en lang process og der er ingen deadline. Arbejdsgangen lige nu er at i perioder skriver jeg på bogen for derefter at bruge lidt tid på andre ting, som f.eks. At læse og samle ny inspiration og viden. Så vender jeg igen tilbage og skriver på bogen. Det er en cyklus, der gentager sig. For mig er det en god måde at arbejde med det på🙏🏻

forfatter #smiltillivet #ogsåimodgang #arbejdstitel #sådankommerduigennemenkrise #sådandørdumedsindsro #livskrise #livskriser #sindsro #dø #døden #dømedsindsro #coach #coaching #lifecoach #meditation #mindfulness #bevidsthed

Halvmarathon, Marathon, bjergbestigning og isdyp!

Sammenligninger gør os stressede og triste

Vi har lige sat os i sofaen med en kop kaffe. Vi åbner Facebook for at følge op på hvad der mon er “derude” af nyheder, som vi tror vi ikke kan undvære.

Vores feed svømmer over af folk. der har løbet kilometervis af lange ture. Hoppet i isvand. Besteget bjerge og sprunget ud med faldskærm…

Hvad har jeg bedrevet af store ting i den sidste tid tænker vi? mens vi tager en slurk af den efterhånden lunkne kaffe. Det kommer jeg aldrig til, tænker vi. Det virker helt uoverskueligt overhovedet at tænke tanken om, at vi skulle kunne gøre noget af den slags.

Jeg vil fortælle dig en hemmelighed.

STOP!! Med at sammenligne dig selv med resten af verden og deres bedrifter. Det er komplet umuligt at leve op til. Sammenligning gør os syge, deprimerede, triste og stressede. Måske mærker du ligefrem en skuffelse over dig selv.. at du ikke formår mere.

Sluk for telefonen og Mærk efter i maven.

Hvad har jeg lyst til i dag? Er det at drikke kaffen mens den er varm? Fantastisk!

Er det at lave et mål om noget du kunne tænke dig at opnå eller gøre for dig selv? Fantastisk!

Det vigtige er at du tillader dig selv at fejre selv små fremskridt. Det er meget svært at fejre en gåtur på 2 km, hvis du lige har “set” alle de dem, der har gennemført den ene store præstation efter den anden. Derfor sammenlign kun dine egne præstationer. Hvis du gik 1,5 km i sidste uge, og 2 km i denne, skal vi huske, at det er en fantastisk fremgang.

Min fremgang fra sidst er, at jeg på en 3 km gåtur løbe / hoppede (min kiksede måde at prøve på at lave noget, der minder om løb) 3 gange fordelt over ca 50 meter. Nu sidder jeg med trætte ben og føler at distancen mærkes som mindst 5 km. Jeg “fejrer” min sejr og prøver på ikke at tænke for meget på dengang, jeg løb Marathon.

Hvad har din fremgang været? Har du nogen mål?

Kommenter gerne, både stort men også gerne småt🙏🏻

Link til mit nyhedsbrev…🙏🏻

Sign up for our mailing list to keep in touch: http://eepurl.com/gTqe2n

Nyt!! Nu er der snart første Nyhedsbrev på vej..;)

Sign up for our mailing list to keep in touch: http://eepurl.com/gTqe2n

Skriv dig op til min nyhedsmail, og du vil blive forkælet med gaver i form af gratis “smagsprøver” i form af de guidede visualiseringer, som jeg arbejder på samt gode rabatter 😉👍🙏🏻

Lær at Smile Til Livet, audiokursus (kommer snart)

Jeg har gennem længere tid fordybet mig i flere emner samtidig (hypnose, meditation, visualiseringer, buddhisme og indre barn arbejde) Jeg hopper snart med på onlinebølgen og arbejder på et audiokursus til dig, som har brug for at sænke dit stressniveau, hele gamle traumer og opnå større mental frihed i dit liv… Kort sagt, lær at Smile Til Livet.

Nu kan du snart få fat i Smil Til Livets audiokursus med guidede visualiseringer. Jeg tager dig med på en udviklende og helende spirituel rejse rundt i sindets afkroge. Bliv trygt guided til min stemme hjemme fra dig selv. Når som helst, du har lyst, og hvor end det passer dig. De guidede visualiseringer, har elementer af både hypnose, meditation, buddhisme, traume- hjerte- og sjælsheling. Jeg tager dig med på en udviklende og helende spirituel rejse rundt i sindets afkroge. Du får 4 timers audio optagelser, der fungerer som en personlig udviklende rejse for dig. Vi kommer igennem en række dybe og transformerende temaer. Forvent at de potentielt trænger langt ind bag dit egos forsvar, sænker stressniveau, lindrer depression og heler samt forløser gamle sår og traumer.

Du skal have lyst til at arbejde med dig selv og være åben for det, der måtte vise sig for dig i visualiseringen. At bruge visualisering fra et mentalt afslappet sted er meget kraftfuldt, og vi kan få indsigter og aha oplevelser, som vi ikke troede muligt. Audiooptagelserne i kurset er designet sådan, at du kan lytte til dem flere gange og få noget nyt ud af det hver gang. Igennem kurset kan du opleve at få en større og fornyet hjertevarm og tilgivende kontakt til dig selv, dine tanker om dig selv og dine nærmeste. Du kan opleve et lavere stressniveau med tilsvarende lavere puls og blodtryk. Du vil få kontakt til dit indre barn, som kan være en rørende og helende oplevelse. Lær at Smile Til Livet🙂