Gratis guidede meditationer og visualiseringer til dig

Jeg har lavet en side til dig fyldt med gratis materiale til dig. Guidede meditationer, bøn og visualiseringer.

Jeg havde først tænkt at det skulle koste noget i form af en medlemspris, men jeg har mest lyst til, at lave det frit tilgængeligt til dig, hvis du skulle have lyst til at arbejde med dig selv. Jeg håber du får rigtig meget ud af at lytte til de mange lydfiler. Skriv meget gerne et spørgsmål til mig ellerskriv en kommentar. Det vil jeg sætte stor pris på.

Link til materialerne:)

Vægdekoration ved a13 ind mod Engesvang

Det 13 meter lange billede kom op på facaden ved a13 i sidste uge.

Det var pga økonomi mere end 5 år om at komme fra skærm til væg.

Fredag blev det markeret med en reception foran værket.

Opgaven lød på at byde gæster velkommen til Engesvang og illustrere hvad byen har at byde på. Her 5 år efter tænker vi at “det stadig passer meget godt” 😉

Karina er skolelærer i byen og jeg har arbejdet som grafisk designer ved LEGO. På den måde kunne vi forene vores kompetencer så vi både fik vist hvad byen kunne med mange elementer og vi kunne aflevere noget, der var helt klart til at trykke.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du står med en udsmykningsopgaven, som du tænker jeg/vi kan hjælpe dig med.

YouTube kanal til Smil til Livet. Coaching og Massage

Link til min nye YouTube kanal, hvorfra jeg fremover kommer til at dele mere dybtgående indhold 🙏🏻

Håber du har lyst til at abonnere på YouTube kabalen, så du ikke går glip af indhold med guidede meditationer og videoer, hvor jeg bl.a deler mine tanker om forskellige udfordringer i livet.

Hypnose.. – det er den vej vinden blæser.

For et års tid siden tog jeg et basiskursus i hypnose. Jeg har eksperimenteret lidt med det både på familie men også på klienter, der villigt har lagt sig på min massagebriks.

Jeg har ret hurtigt fornemmet potentialet i hypnose og den positive effekt det havde. Jeg har ikke behandlet mine klienter for noget specifikt, men har lavet en guided visualisering med henblik på at opnå en større ro og balance i kroppen. Det er blevet taget rigtig godt imod, og dem der har prøvet det, har været glade.

Lige nu er det den vej vinden blæser. Det lytter jeg til og tiden er nu til at der må fordybelse til, hvis jeg også vil kunne behandle de typiske “ting”, som klienter går til en hypnotisør for (stress, depression, angst, selvværd, rygestop, vægttab, smertelindring etc). Derfor har jeg besluttet at tage en uddannelse til hypnoterapeut! Det meste af uddannelsen foregår online, men med et par fulde undervisningsdage “live”. Der skal også skrives en projektogave. Jeg er startet på at læse på pensum. Jeg glæder mig til at kunne tilbyde hypnosebehandlinger. Der vil nok blive brug for nogle øvekaniner i løbet af efteråret, som jeg vil skrive ud på Facebook om, når det bliver aktuelt. Det bliver så spændende;)

– jeg satser på at være klar til at tilbyde hypnose fra december🙏🏻

Hva’ nu?

Nogen gange tager livet en drejning, som vi ikke ku ha forudset.
En drejning så voldsom, at vi ikke længere kan se vejen foran os. Vejen der før var belagt med ensrettede solide mursten, er nu forvandlet til en mudret sti, tilgroet med forhindringer. Nu er livet ikke længere en 3 sporet motorvej, hvor det ofte går lidt for stærkt, men er blevet til en kringlet sti, hvor det både går op og ned, frem og tilbage. Hvis vi er heldige, og tør se os selv i øjnene, opdager vi måske efter noget tid, at denne rejse er smuk, og giver mening i sig selv. Vi finder ud af, at det ikke er så farligt at blive kastet ud på dybt vand. Vi kan godt svømme, og svømme godt. Spørgsmålet bliver så, om vi svømmer i land, så hurtigt vi kan, eller om vi tør drive med strømmen for en tid. Måske kan vi mærke, hvornår det rette tidspunkt er til at gå i land igen. Det at drive med strømmen for en stund vil for mange være angstprovokerende. Vi har aldrig prøvet før ikke at have en plan, men det kan blive en ny måde at leve vores liv på. Hvis vi tillader en tid med uvished og åbenhed over for nye muligheder, dukker de også op. Vi skal være villige til at gribe dem, og stadig være åbne omkring, at det ikke bliver forbundet med et mål i livet. Sandheden er, at der ikke er noget mål med vores liv. Livets vej er ikke fikseret og mejslet i sten. Det troede vi bare.., Uddannelse, gift, hus, bil og børn. Dø lykkelige i vores seng af alderdom. Helst i den ovennævnte rækkefølge.

Sådan fungerer livet sjældent. Det var noget, vi bildte os selv ind. Vi må holde os åbne og nysgerrig på, hvad vej strømmen fører os. Hvis vi er alt for ensrettede i vores vej, opdager vi sandsynligvis ikke de muligheder, der viser sig for os.
Sporskifte tager tid. Det er ikke et QuickFix, men noget vi bruger livet på at lære.

Øvelse gør mester…;)

Jeg blev fristet af at købe denne jumbobog, da jeg handlede ind tidligere i dag. Du tænker måske at jeg købte den til Mikkel på 12?… næh nej, det er såmænnd til mig selv😃

Den sidste tid, har jeg læst en del seriøse bøger, og da jeg så denne her, kunne jeg ikke stå for at læse noget, der var ren underholdning;)

Der er mange minder i sådan en jumbobog for mig. De blev læst flittigt, da jeg var barn, og det var pga. dem, at jeg lærte at tegne.

Jeg spurgte min mor om jeg måtte tegne på væggen i mit værelse, da jeg var 13? Jeg ville tegne forsiderne på jumbobøgerne;) Det fik jeg lov til, og jeg brugte timevis på at stå at kopiere forsiderne.

Jeg farvelagde dem med akvarelfarver. Det var på alle måder meget omstændigt, men det var sjovt og timerne forsvandt hurtigt, når jeg sank ind i den koncentration, som det krævede af mig.

Jeg skulle selvfølgelig lige prøve om jeg stadig ku kopiere en forside. Det blev dog kun til Anders And i en lille 5 minutters skitse. Jeg er rusten, da jeg langtfra tegner hver uge, men man kan da se hvem det er,)

Husk….

Øvelse gør mester og det gælder i alle livets områder🙏🏻

Den bedste udgave af os selv?

Den bedste udgave af os selv…? Det begreb er jeg stødt på nogle gange. Jeg må indrømme at hårene i nakken, stritter lidt på mig, når jeg hører det, for hvad menes der med det?

Hvis der menes, at vi kan performe mere, hurtigere, bedre… Ha´ det “rigtige” job. Tjene styrtende med penge. Være slank og lækker uden at kunne vise begyndende rynker eller gråt hår frem. Ha´ alle de nye gadgets. Nåh ja og huske at være tjekket og en stjerne på de sociale medier? så Bliver det et nej tak herfra! Pyhha, de krav kan da tage pusten fra enhver! Så bliver jeg som Christina, 3 år og tænker “Det gider jeg ikke” Det er komplet umuligt at leve op til. Vi bliver nødt til at stille nye mål og forventninger for, hvad der er den bedste udgave af os, ellers er det meget nemt at blive skuffet over os selv, og stresset over ikke at kunne mere end det vi kan. Så kommer vi hurtigt til at føle, at vi ikke er gode nok, som vi er.

Den bedste udgave af mig er når jeg:

  • Husker mig selv, og mine behov.
  • Trækker stikket til verden (iPhone) og husker at trække vejret dybt og roligt.
  • Kommer ud i naturen at gå.
  • Husker at meditere og samtidig sænker mit stressniveau.
  • Spiser sundt og varieret.
  • Tillader mig selv at falde i´ engang imellem.
  • Giver slip på hvad andre forventer af mig.
  • Gør det rigtige for mig og min familie.

Hvornår er du den bedste udgave af dig?

Healing efter hjerneblødning

Det nytter at blive ved med at prøve.

Jeg har overvejet, om jeg skulle dele denne video med jer, som Thomas tog af mig på en gåtur i går.

Selvom filmen går lidt tæt på, synes jeg det er vigtigt også at dele det, når det føles lidt sårbart.

Jeg har længe haft en drøm om, at træne mig op til at kunne flytte mine ben hurtigt og sikkert nok til at kunne løbe igen.. bare en lille smule;) Det har ikke rigtig kunnet lade sig gøre, og jeg har tænkt, at der var meget langt igen. Jeg har øvet mig på en lille gåtur rundt i byen, og kun når jeg har været helt sikker på, at ingen så mig. (Fordi jeg følte mig som en kegle, når jeg forsøgte)

Men de sidste 14 dage har det pludselig føltes mere sikkert, og jeg er begyndt at kunne tage flere løbeskridt, inden jeg må ha en pause. Thomas filmede mig og jeg blev selv overrasket over, at det ikke ser værre ud;) Derfor får i lov at kigge med!

Hvad gør jeg for at få forbedringer?

Jeg går ofte, og afprøver muligheder for løb.

Jeg faster, 3,4 og 5 dage ad gangen.

Jeg laver yogiske åndedrætsøvelser.

Jeg sørger for at spise en del omega 3 olie.

Det nytter at blive ved med at prøve forskellige ting af.

Jeg fik at vide, at efter 1 år ville der ikke rigtigt ske flere forbedringer!!

Det passer ikke🙏🏻

Sign up for our mailing list to keep in touch: http://eepurl.com/gTqe2n