Anbefalinger

Coaching:

Louise Krarup Andersen  anbefaler Smil til livet Coaching & Massage.

8. februar · 

Christina er enormt nærværende og empatisk både som coach og massør. Jeg går altid derfra mere let end da jeg kom. Jeg giver mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Massage:

Ulla Hansen  anbefaler Smil til livet Coaching & Massage.

2. februar · 

Jeg kan i den grad anbefale Christinas massage. Jeg har fået en fantastisk og professionel massage af Christina. Det var på sammen tid healende og total afstressende. Kan kun sige PRØV DET!

Lone Breumlund  anbefaler Smil til livet Coaching & Massage.

9. januar 

Har i dag fået den bedste massage hos Christina. Og jeg er klar igen om 4 uger. Super dygtig og behagelig😊

Foredrag:

feb 19 2018.

Der var stille i rummet, da Christina Didriksen i aftes fortalte om sit liv de seneste 10 år. Vi tænkte vel hver især, at det kan ikke passe, at eet menneske skal gå så meget igennem. Kræft i flere omgange, et problematisk forhold til sin far og senest en delvis lammelse efter en hjerneblødning p.g.a. en skiulykke. Men Christina har klaret det, og hun smiler stadig. Hun må være gjort af et særligt stof. Hun kan også noget særligt – hendes plakater til fordel for “Knæk Cancer” er både smukke og meningsfyldte. Vi glæder os til at se mere til hende.

Inger-Lise Formand Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling Ikast-Brande

———————————————————

okt 18 

I efteråret havde vi glæden af Christinas foredrag, der var fuld af nerve og nærvær. Christina fortæller med en hjertelighed, der giver del i hendes verden og forbinder den med vores, der sidder og lytter. Hun er ærlig, autentisk og humoristisk, og så havde hun en fin struktur på foredraget samt en god åbenhed over for de spørgsmål, hun efterfølgende gav rum for. Christinas foredrag giver noget at gå hjem på.

Sognepræst Ditte Bruun Laursen

————————————————-

okt 18

Du fortæller om dit livs største og vanskeligste udfordringer på en meget meget ærlig, personlig og indlevende måde. Du formåede at fortælle på en så indlevende måde, at billeder og følelser blev dannet i hovedet. Der er ingen tvivl om, at du og din livshistorie gjorde indtryk på ALLE i salen, hvilket den larmende tavshed til sidst, var et bevis på – ingen havde ord, lige da du var færdig.

Du rørte noget i os…  Du rørte os med en meget barsk og personlig beretning, som har sat gang i tankerne hos mange, det er jeg ikke i tvivl om. Den satte et almindeligt, forholdsvist uproblematisk liv i perspektiv. Du har oplevet livet fra sin mest barske og ubarmhjertige side, men har alligevel formået at holde livsglæden og gejsten i kog, det kræver sin quinde.

Noget af det, der gjorde mest indtryk på mig, er din vilje til at ville livet, ikke at give op, men søge efter de gode ting i livet – også når det er aller aller sværrest. Der er blevet snakket en del om din beretning herude – i positiv forstand – fordi folk blev ramt / rørt af den. Endelig vil vi endnu en gang, Christina, gerne takke dig og rose dig for at turde fortælle din meget personlige beretning. Du lader andre komme tæt på, det er modigt.

Det var en rigtig god oplevelse at høre dit foredrag og mærke din vilje til livet. Du lærte os alle noget den aften – nemlig at “Smile til livet – også når det giver dig tæsk”

På vegne af Isenvad og Omegns Borgerforening

Iben Bartnik Eskildsen

%d bloggers like this: