Anbefalinger

Anbefalinger jeg har modtaget:)

Anbefaling fra klient der ønsker at være anonym.
Jeg kontaktede Christina som et sidste håb, og jeg har ikke fortrudt det ét sekund.
Jeg havde det rigtig dårligt, første gang jeg besøgte Christina, men jeg tog derfra med et lettet hjerte og et håb for fremtiden.
Det har været en helt utrolig og fantastisk rejse, hvor jeg blandt andet er gået fra, ikke at kunne se på mig selv i spejlet, til at jeg faktisk kan kigge på mig selv og tænke : “Det er da ikke så galt.”
Christina er empatisk, varm og meget nem at snakke med.
Christina, tusind tak for din dejlige måde at være på. Dit syn på livet er virkelig en inspiration.

Jeg har modtaget denne smukke og rørende anmeldelse fra en klient, der ønsker at være anonym.

Anmeldelsen fortæller om, at det ikke “kun” er 1 bestemt ting, vi arbejder med i et forløb, men vi kommer omkring hele mennesket, og de eventuelle forhindringer, blokeringer og traumer der står i vejen, for at du kan leve det liv, du drømmer om.

xxx

Jeg kontaktede Christina angående et forløb med at tabe mig lidt. Da vi indledningsvis snakkede lidt om løst og fast, faldt snakken på hvordan jeg havde det efter min mands dødsfald for ca 1 år siden. 

Jeg fortalte om hvor svært det var at leve et liv uden en partner/ livsledsager. Om alle de situationer og beslutninger, som skal klares alene. Om at gå alene i byen osv. osv 

men jeg kunne så også fortælle om min store dårlige samvittighed. Over at jeg får lov til at leve og han ikke gør. Over alle de ting jeg kan gøre og opleve, som han ikke kan. Min mand forligede sig aldrig med at han skulle dø. Han ønskede så meget at kunne leve livet. Jeg står op med mavepine og kvalme næsten hver dag, pga min dårlige samvittighed. Jeg har gået til psykolog, og vi kunne sagtens tale om det og om at det jo aldrig kunne være min skyld. Eller noget jeg skulle bebrejde mig selv for. Men den dårlige samvittighed kom altid snigende tilbage. 

At leve med en stor sorg og et stort savn er 1 ting, og dårlig samvittighed oveni er virkelig plagsomt. Christina foreslog om vi ikke skulle lave hypnose på det. Og jeg var bare klar. Efter behandlingen var jeg træt og sov en lang miggagssøvn, hvilket jeg ellers aldrig gør. Om aftenen gik jeg på kirkegården og tog en lang snak med min mand. Næste morgen var min dårlige samvittighed, mavepine og kvalme væk. Og det har det været lige siden. 

Mit liv er blevet så meget lettere, selv om jeg stadig savner. Jeg kan mærke at jeg er i et helt anderledes sorg forløb nu. Det her kan jeg håndtere og leve med. 

Så 1000 tak til Christina. Jeg føler hun har givet mig lysten til at leve videre alene.

anmeldelse nr 2:

Før jeg kom i hypnosen hos dig, Christina, skulle jeg minde mig selv om at trække vejret helt ned i maven. Det naturlige var helt forsvundet efter nogle voldsomme hændelser på arbejdet, og lang periode hvor nervesystemet har været på overarbejde. 

Selvom der var ro på nu, kunne jeg ikke få ro på systemet. 

Efter bare én hypnose hos Christina, var hjertebanken og den overfladiske vejrtrækning forsvundet. Der var ro på kroppen nu og mere overskud til familien. Fantastisk! 🙏

Herefter kunne jeg bruge nogle af teknikkerne fra mindfulness hos Christina til at holde det ved lige og minde mig selv om, hvor vigtigt og dejligt det er når kroppen og hovedet er mere i “vater”.

Jeg glæder mig til næste mandagsmeditation. ☺

%d bloggers like this: