Coaching, Hypnose, Massage

Velkommen til Smil Til Livet.
Jeg mener bestemt ikke, at vi skal gå rundt og smile hele tiden. Vi skal derimod tillade og erkende over for os selv, hvordan vi virkelig har det. Helst lige i situationen, så de svære følelser ikke kommer til at sidde og gnave i vores indre i årevis.

Kun ved at græde når vi er kede af det, og råbe når vi er vrede, kan vi få renset systemet og dermed smile til livet alle de andre dage af vores liv.”

Coaching

Lad os få det bedste ud af de muligheder vi har i livet”

Nogen gange kan det føles som om, at livet vælter os omkuld. Det har jeg prøvet på egen krop flere gange. Det kommer vi alle ud for på et tidspunkt i vores liv. 

Vi bruger forskellige strategier til at håndtere livskriser og stress. Nogen gange er vores reaktion ikke hensigtsmæssig, men vi håndterer det, så godt vi kan, gør vores bedste og prøver at komme videre.

Ofte vil der være et behov for at få bearbejdet krisen efterfølgende. Derfor kan det være en god ide, at tale med en du har tillid til. Det har en stor helende kraft at tale med en, hvor du tør dele de svære og nogen gange “forbudte” tanker. Samtalen kører ikke af sporet, men bliver ved med at være på dig.

Du føler måske ikke, at du har stået i en livskrise endnu, men der er noget, der ikke helt føles rigtigt for dig. Du vil sikkert have gavn af en god coach.

Vi skal lære at navigere i livet og leve det på bedste vis med alle dets op og nedture.

Jeg hedder Christina og er født i 1977. Jeg har været igennem flere store livsomvæltende kriser bl.a kræftsygdom m et spædbarn på armen og en hjerneblødning ifb et styrt på ski (trods hjelmen var på) Jeg er uddannet Mastercoach fra Nordlys i Silkeborg

Betragt mig som en sparringspartner, der kan hjælpe dig med at se dine muligheder / potentialer og få større indsigt i dig selv.

Jeg bruger i høj grad min empati og mit nærvær i min coaching af dig. Så du kan føle dig tryg i en session.

Skal jeg hjælpe dig med at acceptere din situation. Give dig modet til nye beslutninger i dit liv, se nye muligheder eller løsne op for stress, angst eller vrede? Skriv til mig på smiltillivetchristina@gmail.com og fortæl mig lidt om, hvad du gerne vil have ud af en coaching hos mig. Disse tider foregår det kun online via MESSENGER. 

Varighed ca: 1 1/ 2 time

Pris 500,- 

Hypnose

Jeg er lige blevet færdiguddannet som hypnoterapeut og vil fremadrettet tilbyde hypnoseterapi. Hypnose kan have en dyb forløsende og healende virkning både på krop og sjæl. Jeg har opstartstilbud på behandling i januar. Da jeg gerne ser dig 2 gange, for at virkelig at få effekt af behandlingen får du 2 behandlinger til 1 pris hvis du bestiller tid i januar. 2x Klippekort = 1200,-

Jeg beder dig om at udfylde dette spørgeskema inden du bestiller tid hos mig:

Massage

Jeg er snart færdig med en massageuddannelse på Nordlys i Silkeborg. De er kendte for deres massageform, og Anne og Phillip  Neess var sikre på, at de kunne lære mig at massere, selvom jeg har en halvsidig lammelse efter en hjerneblødning. Jeg er selv positiv overrasket over hvor godt, det faktisk går. Jeg har lært at massage ikke bare er massage, men det handler for mig meget om intentionen og nærværet, som jeg ligger i hvert eneste strøg.

Helkropsmassage mod stress og sygdom:

Kom helt ned i gear med en afspændende og afstressende massage.

ca 70 min fuld kropsmassage på min massagebriks i mit massagerum.
Sammen finder vi ud af hvad dit behov er, og om der skal være et specielt fokus i massagen. Vi starter med 10 minutters forsamtale første gang du kommer. På den måde finder vi ud af hvad du har behov for.
Jeg gør meget ud af, at der er noget til dine sanser, så du kan slappe af og tage imod massagen. Jeg forsøger at være mindfull i hvert eneste massagestrøg og taler derfor ikke unødigt.
Jeg glæder mig til at møde dig.

Pris 500,-


Anbefaling af Stine Rostgaard Winkel (uddrag):

De guidede visualiseringer jeg har modtaget hos Christina, har gjort det muligt for mig at møde mig selv som barn. Jeg har været udsat for massiv
omsorgssvigt som barn, og derfor har det været af stor vigtighed for mig at elske og forstå den lille pige som stadig bor i mig, og har haft så lille et selvværd og så meget mistro til verden og andre mennesker.

En blid massage har givet en åbning i forhold til at komme i kontakt med mit hjerte og min krop.

Christina formår at skabe en stemning af ro og velvære, og jeg var så afslappet at ”jeg næsten faldt i søvn” og let kunne slippe kontrol og tanker.

Jeg er blevet henført til en anden verden, hvor jeg er blevet forstået og rummet som menneske, og jeg har kunne slappe helt af, og det har været muligt for mig at give slip på tankemylder, bekymringer og angst.

Helt fantastiske oplevelser. Tak Christina
Jeg kan helt klart anbefale Christina både som coach, massør og som healer gennem de guidede visualiseringer.

Lærer og mentor Stine Rostgaard Winkel


Kontakt mig på: smiltillivetchristina@gmail.com eller tlf: 51 18 50 98

Skriv dig op til mit nyhedsbrev (jeg lover ikke at spamme dig;) : Sign up for our mailing list to keep in touch: http://eepurl.com/gTqe2n