Smuk og rørende anmeldelse

Jeg har modtaget denne smukke og rørende anmeldelse fra en klient, der ønsker at være anonym.

Anmeldelsen fortæller om, at det ikke “kun” er 1 bestemt ting, vi arbejder med i et forløb, men vi kommer omkring hele mennesket, og de eventuelle forhindringer, blokeringer og traumer der står i vejen, for at du kan leve det liv, du drømmer om.

xxx

Jeg kontaktede Christina angående et forløb med at tabe mig lidt. Da vi indledningsvis snakkede lidt om løst og fast, faldt snakken på hvordan jeg havde det efter min mands dødsfald for ca 1 år siden. 

Jeg fortalte om hvor svært det var at leve et liv uden en partner/ livsledsager. Om alle de situationer og beslutninger, som skal klares alene. Om at gå alene i byen osv. osv 

men jeg kunne så også fortælle om min store dårlige samvittighed. Over at jeg får lov til at leve og han ikke gør. Over alle de ting jeg kan gøre og opleve, som han ikke kan. Min mand forligede sig aldrig med at han skulle dø. Han ønskede så meget at kunne leve livet. Jeg står op med mavepine og kvalme næsten hver dag, pga min dårlige samvittighed. Jeg har gået til psykolog, og vi kunne sagtens tale om det og om at det jo aldrig kunne være min skyld. Eller noget jeg skulle bebrejde mig selv for. Men den dårlige samvittighed kom altid snigende tilbage. 

At leve med en stor sorg og et stort savn er 1 ting, og dårlig samvittighed oveni er virkelig plagsomt. 

Christina foreslog om vi ikke skulle lave hypnose på det. Og jeg var bare klar. 

Efter behandlingen var jeg træt og sov en lang miggagssøvn, hvilket jeg ellers aldrig gør. 

Om aftenen gik jeg på kirkegården og tog en lang snak med min mand. 

Næste morgen var min dårlige samvittighed, mavepine og kvalme væk. Og det har det været lige siden. 

Mit liv er blevet så meget lettere, selv om jeg stadig savner. Jeg kan mærke at jeg er i et helt anderledes sorg forløb nu. Det her kan jeg håndtere og leve med. 

Så 1000 tak til Christina. Jeg føler hun har givet mig lysten til at leve videre alene.

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: