De væltende dominobrikker

De væltende dominobrikker, der udgør livets flow.

Måske kender du de billeder af væltende donminobrikker, der indimellem er på TV eller sociale medier. De er omhyggeligt placeret efter hinanden i et stort forgrenet og smukt mønster? Brikkerne kan nå meget langt ud i mange små afkroge og spor.

Den anden dag, da jeg iforbindelse med min massøreksamen, var ved at lave en form for status over, hvad der er sket for mig, siden jeg var på det første massagekursus, fik jeg et billede i hovedet af de her væltende dominobrikker.

På samme måde som os, ændrer de indimellem kurs og fører helt nye veje hen… veje som vi ikke kan forudse.

Når vi gør noget andet end det vi plejer, bliver vi taget i helt nye retninger. Hvis vi omvendt, gør som vi altid har gjort, forbliver vores verden den samme.

De væltende dominobrikker kommer til at udgøre livets flow!

Vi behøver faktisk ikke vide hvorfor vi gør noget! bare vi er drevet af nysgerrighed og lyst, for et skridt i en ny retning vil altid føre nye ting og veje med sig. Vi begynder at gå på et andet spor.

Da jeg sad der og granskede, hvad det kursus havde ført med sig, gik det op for mig….

Jeg ville ikke ha taget en uddannelse som hypnoterapeut, som har gjort at jeg i foråret er startet som selvstændig, hvis ikke jeg havde taget det første massagekursus!

Og jeg var ikke engang klar over at det forholdt sig sådan, før jeg besluttede mig for at se på rækken af de dominobrikker, der er væltet siden, og hvad det har ført med sig.

Hvad kan vi lære af det? Hvis vi står i en situation vi gerne vil ændre, må vi gøre noget anderledes end det vi plejer. Der er altid en vej at gå. Vi må finde tilliden til at de valg vi træffer, er de rigtige. Hen ad vejen giver det mening, når og hvis vi tør at lave en status over de væltede dominobrikker, og hvor det har ført os hen!

De væltende dominobrikker, der udgør livets flow.

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: