Børnemindfullness og meditation

Lad dit barn få redskaberne til at få mere ro, glæde og mod. Større gejst og motivation og blive bedre til at sove, falde i søvn og være alene med mindfullness og meditation samt hjælp fra forskellige guidede lydfiler, som kan bruges til at falde i søvn på og bare bruge, når der er brug for lidt ekstra hjælp i hverdagen.

Du kan tilmelde dit barn til et personligt forløb hos mig HER eller du kan tilmelde dig de små korte sessioner jeg afholder i grupper på eftermiddage. Du kan finde datoer og information på facebooksiden under begivenheder.

Børnemindfullness og meditation er et godt sted at starte hvis dit barn er plaget af uro og angst.

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: