Hvad er jeg god til? 

Beslutningen om at starte op som selvstændig d 1. Marts er taget, med ro i maven. Nu øver jeg mig i at markedsføre mine ydelser. 

For at kunne det, bliver jeg nødt til at blive skarp på, hvem jeg gerne vil henvende mig til, og hvad jeg er god til! 

Normalt er det ikke det nemmeste for mig, da jeg af natur er tilbageholdende. Det er en god øvelse. For hvis ikke jeg selv ved det, hvordan skal mine kunder så opdage det, og have tillid til det jeg kan? 

Min enmandsvirksomhed hedder Smil til livet. Det gør den, fordi der deri ligger en hentydning til, at vi skal acceptere vores liv, som det er nu. Dermed ikke sagt, at vi ikke skal foretage ændringer i en anden retning, hvis det er rigtigt for os, men kan vi smile, mens vi gør det, er vi et langt stykke af vejen.  Accept er vigtigt, fordi det modsatte kun vil skabe smerte og lidelse for os. Når vi accepterer vores situation er det nemmere at se vejen frem og give slip på,  hvordan vi syntes, det burde være.   

Jeg kan hjælpe dig med at finde smilet, motivationen, glæden, accepten og gejsten tilbage. Jeg er god til at forstå din situation og samtidig se nye muligheder. Jeg er god til udelukkende at koncentrere mig om dig, når du er her. Jeg er god til at forstå, hvad du kan ha behov for, for at få det godt igen. 

Du kan være helt tryg, og uanset hvad du kommer med, kan du få det bedre.  Det tror jeg altid på…. At der er noget at gøre.

Måske…

  • Har du svært ved at sove? 
  • Har du angst? 
  • Har du stress?
  • Har du svært ved at tilgive? 
  • Har du svært ved at tabe overvægten? 
  • Ved du ikke hvilken vej, du skal gå?
  • Er du trist eller ked af det? 
  • Har du mistet motivationen og glæden?

Uanset kan du altid henvende dig til mig og forhøre dig nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Jeg tilbyder Hypnose, Coaching og massage. Alle ydelserne tager udgangspunkt i min mission om, at hjælpe dig til at acceptere livet som det er, og se alle de muligheder, der altid er, og som vi alle har, hvis vi formår at se det.

Du er velkommen.

Den lille skæve karakter, tegner jeg selv. Jeg bruger den oftest til at illustrere mit budskab. Nogengange siger et billede bare mere end ord:)

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: