Farvel og Tak…

Jeg har gjort noget vildt!

Jeg har sagt farvel og tak for denne gang. 

Det er noget jeg har drømt om, og noget der har været et mål gennem længere tid. Jeg har ikke været sikker på om jeg kunne, og tvivlet flere gange undervejs. Nu 6 år efter ulykken, 3 uddannelser, flere kurser og masser af bøger senere, står jeg her.

Her hvor jeg har sagt farvel og tak for denne gang til min førtidspension og kastet mig ud i helt officielt at blive selvstændig! 

Fra 1 marts er jeg officielt selvstændig som hypnoterapeut og coach. Det er også i marts, at jeg bliver færdig som massør. 

1 marts er samtidig 6 årsdagen for ulykken, der ændrede…. næsten alt!  

Jeg tilbyder nu hypnoterapi, massage og coaching fra min bopæl i Engesvang,  gennem min lille virksomhed, som hedder Smil til livet. Jeg underviser også i meditation og vil jævnligt tilbyde online meditationsaftener live via Facebook. 

Hvorfor farvel og tak?

Svaret er ganske enkelt… 

– fordi jeg kan, fordi jeg vil, og fordi jeg ikke kan lade være! 

Der er stadig så meget energi, lyst og passion i mig til at dele med jer: det jeg kan, det jeg ved, det jeg kan hjælpe med… Det er meget meningsfyldt, især med min egen historie, at jeg nu arbejder med at hjælpe andre til at få det bedre, uanset hvilken situation de befinder sig i. 

Min mission er at hjælpe dig til at se de muligheder du har, uanset hvilke situationer eller begrænsninger, du står i. Der kan altid findes en vej.

Rejsen hertil ku’ jeg ikke ha forudsagt? Det har krævet en lyst og et mod på at kaste mig ud i nye udfordringer, hvor vejen og måden, ikke var givet på forhånd. 

Jeg har taget de uddannelser og muligheder, som jeg fik øje på undervejs, men som ikke nødvendigvis var de oplagte valg. Jeg er blevet udfordret på mine evner og på mange måder er jeg startet helt forfra.

Hver uddannelse har bidraget på sin egen måde til rejsen tilbage til selvstændighed.  

Jeg har måttet skifte spor, fra reklame og kommunikation som arbejdsområde, til at arbejde terapeutisk med mennesker. Det har krævet en stor personlig forandring og indsats.

Fritiden vil blive brugt på familien og den bog, som jeg er ved at skrive. Den har arbejdstitlen “lev og dø med sindsro”. Det er summen af alle de erfaringerne og erkendelser, som jeg har gjort mig undervejs i livet, som bliver brugt, når jeg skriver.  Det er min mulighed for at dele mine dyrt købte livserfaringer med jer.

  • Det er ikke en selvhjælpsbog. 
  • Det er ikke en krimi. 
  • Det er en guide til, hvordan du kan nå ind til din essens, mens du lever.

❤️Christina 

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: