Min motivation som coach og hypnoterapeut

Motivationen som coach og hypnoterapeut:

jeg stod med en livstruende kræftsygdom tæt inde på livet i 2009/2010 og i ca 1 1/2 år frem, var jeg igennem en kræftbehandling. Der opdagede jeg langsomt, at der var noget, jeg fortrød. Noget jeg havde holdt tilbage, og som jeg ikke havde gjort.

6 år senere blev jeg ramt af en hjerneblødning i en skiulykke. Siden dengang har jeg fordybet mig i coaching, meditation og hypnoterapi. Det har ændret mit liv i en meget positiv retning. Jeg har opnået en klarhed, ro og accept, som jeg ikke troede mulig.

Jeg er overbevist om, at vi ikke behøver stå med en trussel på livet, før vi tager os selv alvorligt, og foretaget de nødvendige ændringer, til at leve mere nærværende og autentisk. Jeg vil gerne hjælpe dig til, at kunne se dine muligheder og hjælpe dig til at opdage og begynde at styre mere aktivt og klart imod dine ønsker og drømme for fremtiden.

Mission: Jeg hjælper mennesker til at frigøre sig fra deres tyngende historier, så de kan udfolde deres potentialer. Så vi kan leve ud fra et vågent perspektiv. V.ha en fast. Meditationspraksis kan vi mentalt igangsætte processen, med at vågne op til en større bevidsthed, og dermed leve ud fra et vågent perspektiv med mere klarhed og overskud til at vælge (for os) de rigtige veje at gå. Det vi fokuserer på får vi nemlig mere af. Lad din opmærksomhed blive fokuseret og få mere af det du gerne vil.

Der er noget at stille op med utilfredshed, depression, angst og modløshed. Vi behøver ikke leve vores liv på den måde. Vi behøver ikke at acceptere det.

Det kan lade sig gøre at give slip på baggagen fra fortiden og leve et meningsfyldt liv på vej ind i fremtiden.

Jeg benytter mig af hele min værktøjskasse, når du kommer hos mig til coaching, hypnose eller meditativt arbejde. Jeg møder dig med nærvær, medfølelse, respektfuld og empati.

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: