Frihed fra begrænsende overbevisninger

Har livet givet dig en på tuden? Føler du, at du er slået omkuld, og ved ikke hvilken retning, du nu skal gå?

Måske har du været igennem et sygdomsforløb eller en ulykke, som har ændret alt. Sat dit liv på pause. Det er svært at komme igang igen. Komme tilbage…. Måske har du haft en svær barndom, som har sat sine spor i dig, langt ind i voksenlivet.

At være væltet omkuld, har jeg selv prøvet ad flere omgange. Både i form af livstruende sygdom og ulykke, der har skabt varige men.

Da jeg skulle rejse mig fra den sidste ulykke i 2016 vidste jeg, at intet i mig ville blive som før. Jeg var skadet for resten af mit liv. Jeg besluttede, at jeg ville bruge den livserfaring, jeg havde til at hjælpe andre mennesker (og samtidig mig selv:) Jeg har uddannet mig som coach og lige færdiggjort en hypnoterapeut uddannelse. Det giver så meget mening og gør mig dybt taknemlig, at kunne hjælpe og være en støtte for mennesker, der har det svært. Vi er ofte begrænsede i vores tanker om, hvad vi tror er muligt. Hypnose og samtale i form af coaching kan hjælpe med at løsne de begrænsende overbevisninger, som blokerer for vores potentiale. Du begynder at kunne se nye løsninger og muligheder i din situation. Kreativiteten blomstrer. I hypnosen kan du stadig tænke og er helt vågen, men afslappet. Hypnose er en hurtig vej til forandring. Vigtigst af det er at du har lyst til at prøve, er motiveret for at arbejde med dig selv og din udfordring. Så kan du opnå store forandringer. Jeg brænder for at hjælpe dig med dine udfordringer og begrænsninger, så du kan mærke friheden det giver. Livet bliver så meget lettere, når vi er fri til at handle på en måde, som tjener os bedst🙏🏻

Forløb hos mig er helt individuelt og vi finder sammen ud, hvad der vil være bedst for dig. Coaching, hypnose, vejledning i meditation og mindfullness eller måske en kombination. Du er velkommen til at skrive til mig og høre nærmere om det, jeg kan tilbyde dig.🙏🏻

Ku du tænke dig at lytte til gratis guidede lydfiler med meditationer, som kan hjælpe dig til at begynde at finde ro og hjælpe dig igang med mindfullness, så finder du dem i et menupunkt her på sitet. 🙏🏻

Bevis på hypnoterapeut uddannelsen er i hus🙏🏻

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: