Gratis guidede meditationer og visualiseringer til dig

Jeg har lavet en side til dig fyldt med gratis materiale til dig. Guidede meditationer, bøn og visualiseringer.

Jeg havde først tænkt at det skulle koste noget i form af en medlemspris, men jeg har mest lyst til, at lave det frit tilgængeligt til dig, hvis du skulle have lyst til at arbejde med dig selv. Jeg håber du får rigtig meget ud af at lytte til de mange lydfiler. Skriv meget gerne et spørgsmål til mig ellerskriv en kommentar. Det vil jeg sætte stor pris på.

Link til materialerne:)

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: