Hypnose.. – det er den vej vinden blæser.

For et års tid siden tog jeg et basiskursus i hypnose. Jeg har eksperimenteret lidt med det både på familie men også på klienter, der villigt har lagt sig på min massagebriks.

Jeg har ret hurtigt fornemmet potentialet i hypnose og den positive effekt det havde. Jeg har ikke behandlet mine klienter for noget specifikt, men har lavet en guided visualisering med henblik på at opnå en større ro og balance i kroppen. Det er blevet taget rigtig godt imod, og dem der har prøvet det, har været glade.

Lige nu er det den vej vinden blæser. Det lytter jeg til og tiden er nu til at der må fordybelse til, hvis jeg også vil kunne behandle de typiske “ting”, som klienter går til en hypnotisør for (stress, depression, angst, selvværd, rygestop, vægttab, smertelindring etc). Derfor har jeg besluttet at tage en uddannelse til hypnoterapeut! Det meste af uddannelsen foregår online, men med et par fulde undervisningsdage “live”. Der skal også skrives en projektogave. Jeg er startet på at læse på pensum. Jeg glæder mig til at kunne tilbyde hypnosebehandlinger. Der vil nok blive brug for nogle øvekaniner i løbet af efteråret, som jeg vil skrive ud på Facebook om, når det bliver aktuelt. Det bliver så spændende;)

– jeg satser på at være klar til at tilbyde hypnose fra december🙏🏻

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: