Øvelse gør mester…;)

Jeg blev fristet af at købe denne jumbobog, da jeg handlede ind tidligere i dag. Du tænker måske at jeg købte den til Mikkel på 12?… næh nej, det er såmænnd til mig selv😃

Den sidste tid, har jeg læst en del seriøse bøger, og da jeg så denne her, kunne jeg ikke stå for at læse noget, der var ren underholdning;)

Der er mange minder i sådan en jumbobog for mig. De blev læst flittigt, da jeg var barn, og det var pga. dem, at jeg lærte at tegne.

Jeg spurgte min mor om jeg måtte tegne på væggen i mit værelse, da jeg var 13? Jeg ville tegne forsiderne på jumbobøgerne;) Det fik jeg lov til, og jeg brugte timevis på at stå at kopiere forsiderne.

Jeg farvelagde dem med akvarelfarver. Det var på alle måder meget omstændigt, men det var sjovt og timerne forsvandt hurtigt, når jeg sank ind i den koncentration, som det krævede af mig.

Jeg skulle selvfølgelig lige prøve om jeg stadig ku kopiere en forside. Det blev dog kun til Anders And i en lille 5 minutters skitse. Jeg er rusten, da jeg langtfra tegner hver uge, men man kan da se hvem det er,)

Husk….

Øvelse gør mester og det gælder i alle livets områder🙏🏻

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: