Den bedste udgave af os selv?

Den bedste udgave af os selv…? Det begreb er jeg stødt på nogle gange. Jeg må indrømme at hårene i nakken, stritter lidt på mig, når jeg hører det, for hvad menes der med det?

Hvis der menes, at vi kan performe mere, hurtigere, bedre… Ha´ det “rigtige” job. Tjene styrtende med penge. Være slank og lækker uden at kunne vise begyndende rynker eller gråt hår frem. Ha´ alle de nye gadgets. Nåh ja og huske at være tjekket og en stjerne på de sociale medier? så Bliver det et nej tak herfra! Pyhha, de krav kan da tage pusten fra enhver! Så bliver jeg som Christina, 3 år og tænker “Det gider jeg ikke” Det er komplet umuligt at leve op til. Vi bliver nødt til at stille nye mål og forventninger for, hvad der er den bedste udgave af os, ellers er det meget nemt at blive skuffet over os selv, og stresset over ikke at kunne mere end det vi kan. Så kommer vi hurtigt til at føle, at vi ikke er gode nok, som vi er.

Den bedste udgave af mig er når jeg:

  • Husker mig selv, og mine behov.
  • Trækker stikket til verden (iPhone) og husker at trække vejret dybt og roligt.
  • Kommer ud i naturen at gå.
  • Husker at meditere og samtidig sænker mit stressniveau.
  • Spiser sundt og varieret.
  • Tillader mig selv at falde i´ engang imellem.
  • Giver slip på hvad andre forventer af mig.
  • Gør det rigtige for mig og min familie.

Hvornår er du den bedste udgave af dig?

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: