Healing efter hjerneblødning

Det nytter at blive ved med at prøve.

Jeg har overvejet, om jeg skulle dele denne video med jer, som Thomas tog af mig på en gåtur i går.

Selvom filmen går lidt tæt på, synes jeg det er vigtigt også at dele det, når det føles lidt sårbart.

Jeg har længe haft en drøm om, at træne mig op til at kunne flytte mine ben hurtigt og sikkert nok til at kunne løbe igen.. bare en lille smule;) Det har ikke rigtig kunnet lade sig gøre, og jeg har tænkt, at der var meget langt igen. Jeg har øvet mig på en lille gåtur rundt i byen, og kun når jeg har været helt sikker på, at ingen så mig. (Fordi jeg følte mig som en kegle, når jeg forsøgte)

Men de sidste 14 dage har det pludselig føltes mere sikkert, og jeg er begyndt at kunne tage flere løbeskridt, inden jeg må ha en pause. Thomas filmede mig og jeg blev selv overrasket over, at det ikke ser værre ud;) Derfor får i lov at kigge med!

Hvad gør jeg for at få forbedringer?

Jeg går ofte, og afprøver muligheder for løb.

Jeg faster, 3,4 og 5 dage ad gangen.

Jeg laver yogiske åndedrætsøvelser.

Jeg sørger for at spise en del omega 3 olie.

Det nytter at blive ved med at prøve forskellige ting af.

Jeg fik at vide, at efter 1 år ville der ikke rigtigt ske flere forbedringer!!

Det passer ikke🙏🏻

Sign up for our mailing list to keep in touch: http://eepurl.com/gTqe2n

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: