Halvmarathon, Marathon, bjergbestigning og isdyp!

Sammenligninger gør os stressede og triste

Vi har lige sat os i sofaen med en kop kaffe. Vi åbner Facebook for at følge op på hvad der mon er “derude” af nyheder, som vi tror vi ikke kan undvære.

Vores feed svømmer over af folk. der har løbet kilometervis af lange ture. Hoppet i isvand. Besteget bjerge og sprunget ud med faldskærm…

Hvad har jeg bedrevet af store ting i den sidste tid tænker vi? mens vi tager en slurk af den efterhånden lunkne kaffe. Det kommer jeg aldrig til, tænker vi. Det virker helt uoverskueligt overhovedet at tænke tanken om, at vi skulle kunne gøre noget af den slags.

Jeg vil fortælle dig en hemmelighed.

STOP!! Med at sammenligne dig selv med resten af verden og deres bedrifter. Det er komplet umuligt at leve op til. Sammenligning gør os syge, deprimerede, triste og stressede. Måske mærker du ligefrem en skuffelse over dig selv.. at du ikke formår mere.

Sluk for telefonen og Mærk efter i maven.

Hvad har jeg lyst til i dag? Er det at drikke kaffen mens den er varm? Fantastisk!

Er det at lave et mål om noget du kunne tænke dig at opnå eller gøre for dig selv? Fantastisk!

Det vigtige er at du tillader dig selv at fejre selv små fremskridt. Det er meget svært at fejre en gåtur på 2 km, hvis du lige har “set” alle de dem, der har gennemført den ene store præstation efter den anden. Derfor sammenlign kun dine egne præstationer. Hvis du gik 1,5 km i sidste uge, og 2 km i denne, skal vi huske, at det er en fantastisk fremgang.

Min fremgang fra sidst er, at jeg på en 3 km gåtur løbe / hoppede (min kiksede måde at prøve på at lave noget, der minder om løb) 3 gange fordelt over ca 50 meter. Nu sidder jeg med trætte ben og føler at distancen mærkes som mindst 5 km. Jeg “fejrer” min sejr og prøver på ikke at tænke for meget på dengang, jeg løb Marathon.

Hvad har din fremgang været? Har du nogen mål?

Kommenter gerne, både stort men også gerne småt🙏🏻

Link til mit nyhedsbrev…🙏🏻

Sign up for our mailing list to keep in touch: http://eepurl.com/gTqe2n

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: