Lær at Smile Til Livet, audiokursus (kommer snart)

Jeg har gennem længere tid fordybet mig i flere emner samtidig (hypnose, meditation, visualiseringer, buddhisme og indre barn arbejde) Jeg hopper snart med på onlinebølgen og arbejder på et audiokursus til dig, som har brug for at sænke dit stressniveau, hele gamle traumer og opnå større mental frihed i dit liv… Kort sagt, lær at Smile Til Livet.

Nu kan du snart få fat i Smil Til Livets audiokursus med guidede visualiseringer. Jeg tager dig med på en udviklende og helende spirituel rejse rundt i sindets afkroge. Bliv trygt guided til min stemme hjemme fra dig selv. Når som helst, du har lyst, og hvor end det passer dig. De guidede visualiseringer, har elementer af både hypnose, meditation, buddhisme, traume- hjerte- og sjælsheling. Jeg tager dig med på en udviklende og helende spirituel rejse rundt i sindets afkroge. Du får 4 timers audio optagelser, der fungerer som en personlig udviklende rejse for dig. Vi kommer igennem en række dybe og transformerende temaer. Forvent at de potentielt trænger langt ind bag dit egos forsvar, sænker stressniveau, lindrer depression og heler samt forløser gamle sår og traumer.

Du skal have lyst til at arbejde med dig selv og være åben for det, der måtte vise sig for dig i visualiseringen. At bruge visualisering fra et mentalt afslappet sted er meget kraftfuldt, og vi kan få indsigter og aha oplevelser, som vi ikke troede muligt. Audiooptagelserne i kurset er designet sådan, at du kan lytte til dem flere gange og få noget nyt ud af det hver gang. Igennem kurset kan du opleve at få en større og fornyet hjertevarm og tilgivende kontakt til dig selv, dine tanker om dig selv og dine nærmeste. Du kan opleve et lavere stressniveau med tilsvarende lavere puls og blodtryk. Du vil få kontakt til dit indre barn, som kan være en rørende og helende oplevelse. Lær at Smile Til Livet🙂

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: