Hjerte-Heling

En guided visualisering

Det er en behandling, som jeg selv har fundet på ved at tage lidt hist og pist, som jeg har lært;) du kommer op på min massagebriks og bliver svøbt i et blødt tæppe. Du bliver guidet ned i et roligt meditativt/hypnotisk stadie… sindstilstand.
Vi besøger fortiden og får besøg fra fremtiden. De fleste af dem, der har prøvet det, har været glade for det🙏🏻 og det virker som noget, der har stor indvirkning på folk 🙏🏻 ku du ha lyst til at prøve behandlingen, når jeg igen må åbne op, så skriv besked og vi finder ud af et tidspunkt. Varighed ca 45 minutter 🙏🏻

Opstartspris på kun 200,- da jeg gerne vil øve mig og have en lille snak bagefter om hvordan det føltes og hvordan du har det🙂

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: