“Er der noget jeg selv kan gøre”?

 • er der noget jeg selv kan gøre eller måske spise? Spurgte jeg lægen, da kemoterapien langsomt begyndte at løbe ind i mine årer.
  Mine sanser var blevet bedøvet af en lille rund pille, som en venlig sygeplejerske havde udleveret til mig. Jeg mærkede ikke længere så meget til den voldsomme angst, jeg havde haft siden, jeg fik kræftdiagnosen 4 dage før. Det var gået hurtigt. Nu lå jeg småskæv i sengen og ventede håbefuldt på lægens svar.
  Hun kiggede intenst på mig inden hun svarede:
 • nej, det er der ikke.
 • Nåh, sagde jeg og følte et stik af skuffelse.
  Det som jeg ikke fik formuleret til lægen eller spurgt ind til var, at det ikke kun var et spørgsmål rettet mod min helbredelse af kræften, men i høj grad også et spørgsmål om hvordan jeg kunne takle angsten, der uvilkårligt følger med en kræftdiagnose. Det ville jeg gerne have haft lidt hjælp til.
  Det er 11 år siden nu. Siden dengang har jeg fordybet mig i hvordan vi kan håndtere det, når livet tager en uventet drejning.
  Der er faktisk meget vi kan gøre selv for at få det bedre med situationen. Det handler i høj grad om at prøve at vende vores tanker om og trække vejret. Det er ikke så nemt som det lyder, men det er faktisk så simpelt!
  Står du med en kræftdiagnose og ku du bruge en fortrolig at tale med, så er du velkommen til at kontakte mig.
  Jeg vil være taknemlig hvis jeg kan hjælpe dig🙏🏻
  🙏🏻
  🙏🏻
  🙏🏻

kræft #kræftensbekæmpelse #frygt #diagnose #mindfullness #meditation #trækvejret #breathe #syg #altgåristå #hvadkanjeggøre #coach #coaching #støtte #smil #smiltillivet

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: