Vil du gå en lang tur med mig?

Jeg har planer!… Vilde planer synes nogen måske:)

Jeg vil gå hærvejsmarch i Viborg til næste år. Vil du med?

cover

Det er sidste weekend i juni og jeg har planer om at melde mig på 2 x 20 km distancen… 20 km lørdag og 20 km søndag, så får man nemlig medalje:) og det vil jeg gerne have:0) Du skal selvfølgelig melde dig på den distance der passer dig. Vi skal gå i det tempo, der passer os hver især bedst, og jeg går jo lidt langsomt…

Det ku være så fedt, hvis vi kom afsted som en flok. Jeg har derfor planer om at designe en t-shirt med logo på, som man kan købe før marchen i juni. På den måde ku det give en fed form for fællesskabsfølelse at se folk i den samme farve t-shirt:)

Motivationen bag..

Forud er der, som du måske ved gået måneder og år med træning for at nå hertil hvor jeg kan have hærvejsmarchen i Viborg som et mål. Jeg har skullet lære at gå igen efter en hjerneblødning i 2016. Næsten hver dag har jeg gået rundt om blokken, det sidste år, hvor jeg bor i Engesvang. En distance på 1 km. Det har længe været rigeligt for mig, men langsomt går det jo fremad. Distancen er så småt øget til indimellem at gå 2, 5 og 7 km. Tirsdag i uge 42 gik jeg 10 km. Det er så fedt stadig at kunne… NOGET! og at kunne træne sig op til langsomt at kunne mere og mere… Hvis jeg kan gå 10 km… ja så kan jeg da også gå 20. Men det tager tid at nå dertil. Jeg skal afsted rigtig meget på mange både små og lange ture.

Du kan læse meget mere om hærvejsmarchen i Viborg og melde dig til her:

http://www.haervejsmarchen.dk

Jeg kommer aldrig til at gå normalt, men det gør ikke noget. Du må gerne kunne se, at jeg har været ramt af livet, har rejst mig igen og gået videre. Det betyder ikke, at jeg ikke kan. Det betyder bare, det er anderledes end før.

Jeg laver en facebook gruppe under smil til livet. Den hedder Hærvejsmarch/træning. Anmod om medlemskab, så tilføjer jeg dig. Der kan vi dele motivation, successer, spørgsmål og ideer osv. frem mod hærvejsmarchen sidste weekend i juni 2019. Tilmeld og følg denne blog, så er du sikker på at få alt information omkring hærvejsmarchen i din indbakke. Jeg håber du har lyst til at være med:)

kærligt fra Christina

#hærvejsmarhen #viborg #smiltillivet #motivation #målogdelmål #træning #vildugåenlangturmedmig #godmotion #vandring #lysogluft #godtforkropogsjæl #2x20km #gåtur #2x20km #medalje #smiltillivet

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: