Tak for støtten til mit beskedne projekt❤️

#christinasknækcancerplakat ❤️ tak til alle jer der har #støttet mit beskedne projekt igen i år. Jeg har solgt ca 85 stk indtil videre. Jeg runder altså op til 100 plakater og dermed #10000,- jeg har dermed stadig mange plakater og hvis du køber en senere vil beløbet naturligvis gå til #knækcancer og #kræftensbekæmpelse Dette lille plakatprojekt har altså samlet i alt 50.000,- over de sidste 5 år. 🙏🏻 #tak #sammengørvienforskel #visesigentilnæsteår #❤️ #🙏🏻

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: