Delmål og mål på gangdistance

Jeg har lige gået 7 km i det mest fantastiske efterårsvejr 🌞🌞🌞 nu vil jeg holde “fri” i et par dage, så jeg er klar til den lange tur i starten af næste uge. Delmålet var at kunne gå 10 km i efterårsferien🙏🏻 jeg tror jeg når det. Det langsigtede mål er at gå Hærvejsmarchen Viborg næste år. 20 km lørdag og 20 km søndag. Det kræver lang og vedholdende træning med masser af små delmål for at nå det endelige mål. 🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️

#smiltillivet #motivation #målogdelmål #lidtrigtigmegeterbedreendmegetrigtiglidt ❤️

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: