Et mareridt…eller hva?

I nat drømte jeg det, der godt kunne have været alletiders skræmmende mareridt for de fleste, vil jeg tro.

Som drømme kun kan, befandt jeg mig pludselig i en flyvemaskine i min drøm. Den styrtede mod jorden i voldsom fart. Jeg kunne næsten mærke fysisk hvor mange kræfter der var på spil. Jeg skreg. Til at begynde med. Så fik jeg tanken, at jeg jo ikke kunne gøre noget ved det alligevel, og jeg dermed lige så godt kunne acceptere det, der var ved at ske. Jeg holdt op med at skrige. Lukkede øjnene og en mærkelig ro indfandt sig. Jeg var ikke bange. Jeg vågnede inden, jeg nåede at finde ud af, hvad der skete.

Jeg forsøger at leve mit liv, så jeg ikke fortryder noget, hvis nu en dødsdom pludselig skulle ramme mig. Det tror jeg gør, at jeg kan drømme sådan en drøm uden at gå i panik. Hvis det værste skulle ske, er jeg klar! Det betyder ikke, at jeg har lyst til at dø, men at jeg lever efter bedste evne, så jeg ikke fortryder noget, jeg ikke fik gjort.

Skærmbillede 2018-10-06 kl. 11.45.23

#hvadfrygterdu #smiltillivet #mareridt #ingenfortrydelse #hardutidnok #gørdetidag

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: