Foredrag i Engesvang Sognehus “Smil til livet – også når det giver dig tæsk”

Jeg har været lidt stille her på bloggen de sidste måneder. Krudtet er blevet brugt på min nye børnebog som jeg har skrevet “Zombiemusen Henry”….Men..
I går aftes holdt jeg et foredrag “Smil til livet” i min hjemby Engesvang. Der var et stort fremmøde af både gamle venner og slægtninge jeg ikke har set i årevis❤ og en del fra byen der dukkede op. det var dejligt og rørende med så stor opbakning til mit foredrag og til lille mig🙏.

IMG-1186

Tak fordi i ville bruge en eftermiddag/aften på det. Jeg ved hvor sparsom og vigtig Jeres tid er. Da foredraget var færdigt fik jeg mange positive tilbagemeldinger. Det er virkelig skønt for jeg ved at jeg kommer omkring nogle af de tunge ting i livet. Alt i alt en dejlig oplevelse, som jeg er klar på snart at skulle igen. Jeg var spændt over at stille mig frem i min egen by og tale om mit liv, sommerfuglene i maven forsvandt da jeg gik i gang og jeg håber og tror at jeg var rolig og velforberedt. Tak for i går allesammen.

Hvis du kunne tænke dig, at få mig ud og holde et ærligt og nærværende foredrag, hvor jeg snakker om nogen af de livskriser jeg har været igennem. Samt mit bud på hvordan vi kan tackle svære situationer i livet, så kontakt mig og jeg svarer så snart jeg har mulighed for det. Du kan se mere under fanen foredrag.

#smiltillivet #ogsånårdetgiverdigtæsk #foredrag

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: