Endnu en milepæl

I dag har vi fejret, at det er 2 år siden, at jeg kom hjem fra Hammel Neurocenter. Der er sket utrolig meget på den tid.

Jeg har de sidste dage været med mine drenge på rundtur i Højer. Hvor jeg tog min uddannelse og hvor vi fik Rasmus og han levede det første 1 1/2 år af sit liv. Det har været ret hyggeligt at være rundt igen og mindes sammen.

Det føles også som en tid som “før” hvor jeg/vi stadig var unge og lidt naive ( selvom jeg allerede på daværende tidspunkt, syntes at jeg havde mærket livet ) nogen gange er det vist godt vi ikke ved hvad vi har i vente…

Selvom det er fantastisk at kunne være med på tur er det stadig ret hårdt og efter et par dage på rundtur i det sønderjydske måtte jeg have en eftermiddagslur på over 2 timer.

Der er så meget i vores liv vi ikke kan kontrollere.. hvilken verdensdel vi er født i. Hvilken familie vi har. Om der er sult og krig. Hvilke udfordringer vi får( sygdom og ulykker )

Der er så meget i vores liv, der er uden for vores kontrol, men det vi kan kontrollere er hvordan vi vælger at tackle og tænke om vores udfordringer. Hvordan vi tænker om os selv. Det er ikke nemt, men hvis vi starter med at være bevidste om, at vi har et valg, så fører det en masse andet godt med sig. Husk at smile til livet 😉

#kontrol #ingenkontrol #tænkpositivt #duharetvalg

#genoptræning #smiltillivet

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: