Er en skridttæller ikke bare overflødig ?

De fleste af os ved at der skal en del til at ramme de anbefalede 10.000 skridt om dagen og de fleste af os ved også med den livsstil vi nu har om vi er i nærheden af det antal skridt på daglig eller ugentlig basis.

Den daglige løbetur “i gamle dage” talte ret godt i regnskabet. Det var faktisk kun de dage hvor jeg var ude på en løbetur at jeg kom over de 10.000 skridt.

Jeg har jo stadig min skridttæller ( en Fitbit der er lidt svingende i hvor stabilt den kan lade osv., men dog stadig virker ), men så er spørgsmålet om jeg overhovedet har noget at bruge sådan et ur til? Jeg er jo slet ikke i nærheden af at komme op på 10.000 skridt om dagen. Det har været en kamp bare at nå 5.000. Det er jeg først begyndt på i denne uge( hurra for det) 28 måneder efter ulykken.

Nu er næste mål selvfølgelig at ramme de magiske 10.000 skridt ( hvornår vides ikke) indenfor de sidste 2 uger har jeg været ude på 2 gåture af 5 km og jeg har en plan om at gå 10 km i efterårsferien.

Men JA, for at gøre svaret kort. Jeg har noget at bruge en skridttæller til! Det er nemlig den allerstørste motivation, når du begynder at kunne se selv de allermindste fremskridt som ellers vil kunne være svære at få øje på, hvis ikke du har det sort på hvidt i form af at det er blevet målt. Det giver gejst på mere. Vores motivation er altafgørende for om vi kommer i mål med vores projekter. Hvis ikke motivationen er der, så glem det! Jeg er klar over, at det er forskelligt hvad vi som mennesker bliver motiveret og drevet af.

Jeg er tit blevet mødt med at andre synes det er sejt, at jeg ikke “bare” sætter mig i et hjørne og har ondt af mig selv. Mit svar har ofte været, at det ved jeg ikke, om der er nogen der gør. Jeg tænker mere på det som at hvis du står med håret i postkassen… klipper du så håret af og kommer videre eller står du og venter på at der måske kommer en og hjælper dig med at løse dit problem og måske risikere at du hænger fast for evigt?

#smiltillivet #motivation #skridttæller #10.000skridtomdagen

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: