Sidste arbejdsdag…

I dag havde jeg sidste arbejdsdag på LEGO i Billund. Jeg har afleveret mit gule personalekort og computer. De har fulgt mig tålmodigt de sidste 2 år og jeg har været meget glad for at være en del af det hele;) vi sluttede med hyggelig fælles morgenmad i mit “gamle” team.

Jeg fik et par afskedsgaver med på vejen:

• Louise sagde fuglene er symbol på vores stærke sammenhold i vores lille familie. Far,mor og 2 små unger;)

• Fik en rigtig fin tegning som Dennis har kreeret. Den får en fin plads på væggen herhjemme .

Jeg er meget glad for alle de søde hilsner og kram jeg fik i dag. Tak for det.

Havde situationen været anderledes ville jeg nok ha været lidt trist og vemodig over at forlade min arbejdsplads på denne måde, men set i lyset af alt hvad der er sket de sidste år ved jeg, at jeg ikke kan gøre mere end jeg allerede gør for at komme så langt som overhovedet muligt. Et fuldtidsjob ved LEGO i Billund var ikke ment for mig…, men så kommer der noget andet!

Jeg har allerede taget de første skridt i en anden retning. Jeg har næsten færdigskrevet min første børnebog og jeg er startet på en 1 årig coach uddannelse som jeg synes er mega spændende. Når en dør lukkes åbner der sig et vindue! Du skal tro på det og turde se efter de små åbninger. Jeg er lige nu fuld af forhåbning for fremtiden.

Den anden dag gik Thomas og jeg en tur i skoven. Det føles som ikke så længe siden og jeg husker stadig følelsen i kroppen af, at vi ikke vidste om vi ville komme til at kunne dette igen. I sådan et øjeblik indser vi begge hvor langt jeg er kommet og hvor meget der egentlig er sket fremskridt de sidste 2 år. Jeg er fyldt med taknemlig over alt det jeg kan igen og over, at jeg har Thomas, Rasmus og Mikkel til at dele det med.

Cohen skriver i en af sine sange “there is a crack in everything, that’s How the light get in”

Den sætning giver bare så meget mening for mig og jeg tror på, at det er fuldstændig rigtig. Se efter de små sprækker af lys (håb) Nogen gange skal du bare lade dig føre med af vinden uden at have en plan. Gør noget! Være nysgerrig på livet!-, (vise ord fra en vis mand.;) det skal nok gå alt sammen. #smiltillivet

Sign up for our mailing list to keep in touch: http://eepurl.com/gTqe2n

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: