Hvad er et interessant foredrag for dig?

Hvad vil du gerne høre om…?

Nu har jeg skrevet om mit liv og mine inderste tanker på denne blog i over et år. Der er mange der har kommet med søde og positive kommentarer til mig hen ad vejen. Det har gjort, at jeg faktisk tænker, at der kunne være mange der gerne ville høre, hvad jeg har at sige om at være i en livskrise…

Som du nok ved har jeg prøvet lidt af hvert i mit stadig korte liv: 

 • Jeg voksede op med en alkoholisk far, der døde efter 20 år i en kørestol og 1 år hvor han kun lå i sengen. Han fik en hjerneblødning da han var 38 (ligesom mig) 
 • Jeg fik lymfekræft da jeg var 31 og med et spædbarn på armen. Behandlingen endte med en stamcelkletransplantation 3 uger før jeg blev 33.
 • Jeg løb 5 1/2 marathon og et enkelt marathon. Trods mine lunger havde taget skade af kemoen jeg fik, da jeg var syg.
 • Jeg lagde min kost om til at leve som veganer. Det styrkede helbredet efter mange lungebetændelser og infektioner efter mit kræftforløb. Jeg er gået fra at få antibiotika 3-4 gange om året til 0.
 • I 2016 falder jeg på en skiferie og pådrager mig en hjerneblødning. Jeg ligger i koma ca. 14 dage efterfølgende. Jeg lever i dag så godt som jeg kan, med de eftervirkninger der nu engang er efter sådan en skade.

Jeg pusler lidt med tanken om at begynde at holde foredrag for andre mennesker

Måske mennesker i en eller anden form for livskrise. Jeg kunne bidrage med et andet syn på mange ting. Hvordan man kommer videre. Hvor vigtigt håbet er. Se mulighederne og gribe de chancer der er. Hvordan det hele bliver lidt lettere med en positiv tilgang til livet. Lær at sige pyt! Træk vejret ned i maven.


Jeg bilder mig ikke ind, at jeg ved hvad du gerne vil høre om. Derfor ku det være fedt med nogle kommentarer på dette indlæg!

Hvad kunne du tænke dig at høre om?

Hvad synes du er et interessant foredrag?

Kommentarer vil blive værdsat:)


#foredrag #genoptræning #livskriser #alkoholiker #hjerneblødning #hjerneskade #sådankommerduvidere #læratsigepyt #trækvejret

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

2 kommentarer til “Hvad er et interessant foredrag for dig?

 1. Hej Christina.
  Tager du stadig rundt med dette foredrag ?
  Vi synes, det lyder interessant. Vi tænker på at invitere dig til Isenvad 6 km syd for Ikast i uge 43.
  Kunne du have lyst til det?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: