Forfatterdrømmen lever

Det visuelle

Jeg har brugt en del år af mit arbejsliv på at kommunikere rent grafisk til børn. Først som grafisk designer ved name it, som er et børnetøjsmærke, der en del af BESTSELLER. Efterfølgende som grafisk designer og illustrator ved LEGO i Billund på deres interne reklamebureau. Jeg har altid været draget af at kommunikere visuelt ( tegne, fotografere, male, layoute osv) Jeg har egentlig troet, at det var nok!?

Nogen gange skal der en omvæltning til i ens liv for, at man begynder at undersøge andre måder at styrke sit potentiale og ressourcer på. Jeg skal åbenbart have et vist afløb for de kreative ideer. Ellers bobler det over:) Jeg maler ikke så meget længere eller fotograferer. Så noget måtte jeg jo gøre…

Ord der inspirerer

Jeg har vidst, at ord inspirerede mig mere end visuelle ting. Min inspiration, hvis jeg skal udforme noget visuelt, kan altså sagtens ligge i det skrevne ord. Jeg ser billeder/projekter for mit indre øje, før jeg er startet. Udelukkende ved hjælp af ord. Det føles jo nærmest magisk:)

Børns fantastiske fantasi

Jeg spurgte min yngste søn en dag, om jeg ikke skulle tegne en plakat til værelset. “Jo”, sagde han. Så skulle det være en helt bestemt karakter som han lige nævnte ud af det blå:).

Da han ytrede denne sætning, så jeg hvordan karakteren så ud, hvor den boede osv.

Jeg fulgte inspirationen og begyndte at brasinstorme på ideen.

Det var Mikkel ( min yngste søn), der gav mig ideen til karakteren i den bog jeg er ved at skrive.

Jeg er igang med, at skrive min første børnebog:) Det er både meget spændende og en smule angstprovokerende. Hvad nu hvis i allesammen synes den bliver mega dårlig? :0)

Jeg genkender mange af de steps man er igennem i den kreative proces, men der er også ting, der er helt nye:)

Du har mulighed for, at følge min helt nye hjemmeside og evt hoppe ind på min nye facebookside. Så kan du følge med i min skriveproces og være med som en af de første når der på et tidspunkt ligger en bog klar frisk fra tryk. Jeg regner med, at det bliver muligt også, at bestille/købe plakat til værelset samt et bogmærke.

Fremadrettet har jeg også planer om både e bog og lydbog.., men nu skal jeg lige være færdig med at skrive først.

Tak fordi du læste med:)

Min nye forfatterhjemmeside

Offentliggjort af Christina Didriksen

Kreativ. Coach, forfatter, massør, foredrag. Underviser i meditation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: